marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

slikaDomača predstavitev telefona HONOR Magic6 Pro
21.03.2024

Najnovejša okrepitev prvorazredne serije pametnih telefonov HONOR Magic HONOR Magic6 Pro je danes doživela domačo premiero v prelepem ambientu posestva Guerila na Planini. Ob prihodu najnovejšega paradnega konja podjetja HONOR v Slovenijo je vrsta aktivnosti pokazala pravo moč najnovejše inovacije globalne tehnološke znamke HONOR.

članki

Si.mobil praznuje 15 let


25.03.2014
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil praznuje in z njim bodo praznovali vsi tisti, ki jih bodo obiskali na prodajnih mestih. Zakaj? Ker bodo za Si.mobilov 15. rojstni dan dobili največ – odlične telefone in tablice s simbolično ceno 1 centa!

Si.mobil je kot prvi slovenski zasebni mobilni operater svoje storitve ponudil marca 1999. Za svoje uspešno poslovanje je v 15-ih letih pridobil številne nagrade in certifikate, spodbuja podjetniško okolje v Sloveniji in širi dobre ideje z Žurom z razlogom. Več kot 500 motiviranih zaposlenih ustvarja vedno nove, napredne, učinkovite in brezskrbne storitve, kjer vsak najde pravo rešitev zase. Zaupa jim že skoraj 700.000 zadovoljnih uporabnikov.

V duhu svojega poslanstva je Si.mobil ob 15. letnici delovanja pripravil posebno ponudbo. Vsi uporabniki bodo ob vezavi na Si.mobilove pakete dobili največ – telefone in tablice s simbolično ceno 1 centa! Hkrati pa Si.mobil vsem svojim uporabnikom v času praznovanja podarja še neomejeni prenos podatkov, ki ga lahko izkoristijo vsak dan od 25. marca do 8. aprila med 15. in 16. uro.

Majhna dejanja so tista, ki štejejo, zato Si.mobil ob svojem 15. rojstnem dnevu vse spodbuja k dobrim dejanjem, ki nas oblikujejo in izpolnjujejo.

Vabljeni k ogledu sporočila za medije, ki so ga Si.mobilovci tokrat pripravili malo drugače – s pomočjo sodelavcev iz cele Slovenije v obliki videa. Prijeten ogled!

Oglejte si TV oglas.
Obiskali smo tiste, ki so že 15 let z nami.

»Si to, kar daš. Mi dajemo največ. Že 15 let.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki