marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaJe Samsung potihoma ukinil serijo Note?
01.12.2021

Na začetku leta so pri Samsungu napovedali, da bodo preskočili eno generacijo mobilnikov Note, da pa bodo že prihodnje leto ponovno predstavili novosti iz te serije. Sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo drugačne novice, ki ne bodo po godu ljubiteljem mobilnikov Note.

slikabob ob desetletnici povečuje količine podatkov
29.11.2021

Pred desetimi leti je na slovenski trg mobilnih storitev vstopil popolnoma nov igralec, ki se je širni Sloveniji predstavil z drzno obljubo – mobilni paketi brez višanja cen, brez vezav in brez skritih stroškov. Obljubo pri bobu držijo še danes, ko na svoji torti pihajo že 10 svečko in ob tem uporabnikom podarjajo rojstnodnevno darilo.

slikaNov čipset Snapdragon omogoča hitro polnjenje do 150 W
29.11.2021

Qualcomm naj bi konec meseca predstavil nov čip, ki se bo imenoval Snapdragon 8 Gen 1. Digital Chat Station na Weibu trdi, da bodo nekateri mobilniki s tem čipom imeli hitro polnjenje s kar 150 W, vendar pa bodo predstavljeni kasneje, saj prva serija čipov ni pripravljena na take hitrosti polnjenja.

slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

članki

Si.mobil praznuje 15 let


25.03.2014
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil praznuje in z njim bodo praznovali vsi tisti, ki jih bodo obiskali na prodajnih mestih. Zakaj? Ker bodo za Si.mobilov 15. rojstni dan dobili največ – odlične telefone in tablice s simbolično ceno 1 centa!

Si.mobil je kot prvi slovenski zasebni mobilni operater svoje storitve ponudil marca 1999. Za svoje uspešno poslovanje je v 15-ih letih pridobil številne nagrade in certifikate, spodbuja podjetniško okolje v Sloveniji in širi dobre ideje z Žurom z razlogom. Več kot 500 motiviranih zaposlenih ustvarja vedno nove, napredne, učinkovite in brezskrbne storitve, kjer vsak najde pravo rešitev zase. Zaupa jim že skoraj 700.000 zadovoljnih uporabnikov.

V duhu svojega poslanstva je Si.mobil ob 15. letnici delovanja pripravil posebno ponudbo. Vsi uporabniki bodo ob vezavi na Si.mobilove pakete dobili največ – telefone in tablice s simbolično ceno 1 centa! Hkrati pa Si.mobil vsem svojim uporabnikom v času praznovanja podarja še neomejeni prenos podatkov, ki ga lahko izkoristijo vsak dan od 25. marca do 8. aprila med 15. in 16. uro.

Majhna dejanja so tista, ki štejejo, zato Si.mobil ob svojem 15. rojstnem dnevu vse spodbuja k dobrim dejanjem, ki nas oblikujejo in izpolnjujejo.

Vabljeni k ogledu sporočila za medije, ki so ga Si.mobilovci tokrat pripravili malo drugače – s pomočjo sodelavcev iz cele Slovenije v obliki videa. Prijeten ogled!

Oglejte si TV oglas.
Obiskali smo tiste, ki so že 15 let z nami.

»Si to, kar daš. Mi dajemo največ. Že 15 let.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki