marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Pošlji poljub in morda se ti nasmehne sreča!


16.09.2005
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil - Vodafone je pripravil nagradno, v kateri podarja lepe nagrade vsem, ki se bodo odločili za sodelovanje. Poleg lepih nagrad pa lahko nagrado dobijo tudi do trije prijatelji, katerih mobilne številke vpišete v obrazec na njihovi spletni strani.

Z vpisom svojih podatkov na spletnem naslovu www.simobil.si lahko sodelujete v nagradni igri za velike nagrade! Če pa vpišete tudi mobilne telefonske številke svojih prijateljev, imate vsi možnost na izbranih prodajnih mestih Si.mobil - Vodafone prevzeti simpatična darilca. Sistem bo vam in vašim prijateljem, katerih mobilne telefonske številke ste vpisali, preko SMS-a poslal geslo, s katerim lahko vsak izmed vas na izbranih prodajnih mestih Si.mobil – Vodafone preveri, ali njegovo geslo skriva darilo.

Vsak, ki bo vpisal svoje podatke, sodeluje v žrebanju za tri velike nagrade. Nagradna igra traja do 15. oktobra 2005 do 10 ure, več o pravilih nagradne igra pa si preberite na spletni strani www.simobil.si.

  • 1. Nagrada:
    Prenosni računalnik HP NX6110 PY439ES + 6 mesecev uporabnina EDGE MCC
  • 2. Nagrada:
    Igralna konzola SONY PSP 1004 K Value Pack
  • 3. Nagrada:
    Predvajalnik MP3 APPLE Ipod Shuffle 1GB

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki