marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Si.mobilov glasbeni portal MUZIQ


03.12.2008
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil odslej uporabnikom nudi nov glasbeni portal MUZIQ. V sodelovanju z največjimi tujimi in domačimi založbami Si.mobil na portalu MUZIQ ponuja bogato izbiro trenutno najbolj popularnih glasbenih in video vsebin.

Z MUZIQ-om lahko uporabniki enostavno pregledujejo in nakupujejo več vrst glasbenih vsebin, in sicer polifonične melodije, prave melodije, cele melodije, predigre, video vsebine in ozadja glasbenih izvajalcev. Na portalu so melodije razdeljene na več kategorij, kar uporabnikom omogoča hitro iskanje. Uporabniki lahko iščejo vsebine po albumih, izvajalcih, posameznih melodijah, video vsebinah in ozadjih zvezdnikov.

Si.mobil je kot prvi Sloveniji uporabnikom ponudil tudi cele melodije z dvojnim prenosom. Uporabnik sedaj lahko cele melodije naloži na osebni računalnik ali mobilni telefon, plača pa le enkrat.

Do portala MUZIQ lahko uporabniki dostopajo preko portala Vodafone live!, z obiskom spletne strani muziq.simobil.si, možen pa je tudi hiter dostop s ključno besedo 'V MUZIQ' na 1919.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki