marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Simobil ponuja brezplačni prostor v oblaku


18.08.2014
Objavil: Dare Gliha

Simobil je za svoje uporabnike pripravil storitev hrambe podatkov v oblaku z imenim Hangar mapa. Uporaba storitve je za njihove uporabnike brezplačna, na voljo pa je za mobilnike z operacijskim sistemom iOS in Android.

Hangar Mapa vsem Si.mobilovim (zasebnim) naročnikom ponuja 4 GB brezplačnega prostora za shranjevanje. Do vseh dokumentov, ki so naloženi v Hangar Mapo, lahko uporabniki vedno dostopajo preko vseh svojih naprav – tablice, telefona in računalnika. Prenos podatkov, ki je potreben za nalaganje in prenašanje dokumentov, je v Si.mobilovem omrežju za uporabnike brezplačen.

Če želite storitev Hangar Mapa uporabljati je potrebna registracija na spletnem mestu http://www.simobil.si/hangarmapa
. Na volje sta tudi brezplačni aplikaciji za mobilne telefone in sicer v App Store za iOS ter v Google Play za Android.

Hangar Mapa se bo sproti nadgrajevala in prinašala vedno nove funkcionalnosti in še več prostora.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki