marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

članki

Pol leta brez mesečne naročnine in še nižje cene telefonov


31.03.2008
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone bo z aprilom pomladno osvežil ponudbo za nove uporabnike Smart in jim omogočil pol leta brez mesečne naročnine. Novi in obstoječi uporabniki paketa Orto Smart pa bodo med vikendi še vedno klicali brezplačno in lahko kupili enega izmed telefonov Sony Ericsson K770i ali Nokia 5310 iz serije XpressMusic 60 % ceneje.

Vsi novi uporabniki naročniških paketov Smart, razen paketa Smart20 in poslovnega paketa Business Smart, bodo ob nakupu mobilnika in vezavi za 24 mesecev lahko uporabljali storitve izbranega paketa Smart pol leta brezplačno.

Naročniki Orto Smart lahko ob koncih tedna, in sicer od petka 19.30 ure do ponedeljka 7.30 ure, znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone v Sloveniji še vedno kličejo brezplačno. Ponudbo 'brezplačni pogovori med vikendi' lahko izkoristijo vsi obstoječi in novi naročniki, ki bodo sklenili ali podaljšali naročniško razmerje na paketu Orto Smart za 24 mesecev. Ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi' se bo naročnikom aktivirala samodejno.

Obenem sta naročnikom Orto Smart sedaj na voljo tudi mobilnika Sony Ericsson K770i live! in Nokia 5310 iz serije XpressMusic po privlačnih, znižanih cenah. Naročniki paketov Smart II in III pa se lahko odločijo za enega izmed telefonov Nokia 2630 ali Samsung SGH-ZV60 za le 20 EUR.

Uporabniki, ki jim je pisan na kožo paket Smart20, ki omogoča klice znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone, v vsa stacionarna omrežja in pošiljanje sporočil SMS po ceni 0 EUR, lahko izbirajo tudi med telefoni Samsung SGH X-550, Samsung SGH-X520, Samsung SGH-L400v in Motorola W510 za le 1 EUR.

Ponudba Si.mobil – Vodafone je zelo raznolika in prilagojena potrebam, željam in klicnim navadam uporabnikov. Si.mobil – Vodafone bo svojo ponudbo nadgrajeval in izboljševal tudi v prihodnje in držal obljubo, da bodo še naprej ponujali visokokakovostne storitve in izdelke, vredne svoje cene.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki