marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Pol leta brez mesečne naročnine in še nižje cene telefonov


31.03.2008
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone bo z aprilom pomladno osvežil ponudbo za nove uporabnike Smart in jim omogočil pol leta brez mesečne naročnine. Novi in obstoječi uporabniki paketa Orto Smart pa bodo med vikendi še vedno klicali brezplačno in lahko kupili enega izmed telefonov Sony Ericsson K770i ali Nokia 5310 iz serije XpressMusic 60 % ceneje.

Vsi novi uporabniki naročniških paketov Smart, razen paketa Smart20 in poslovnega paketa Business Smart, bodo ob nakupu mobilnika in vezavi za 24 mesecev lahko uporabljali storitve izbranega paketa Smart pol leta brezplačno.

Naročniki Orto Smart lahko ob koncih tedna, in sicer od petka 19.30 ure do ponedeljka 7.30 ure, znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone v Sloveniji še vedno kličejo brezplačno. Ponudbo 'brezplačni pogovori med vikendi' lahko izkoristijo vsi obstoječi in novi naročniki, ki bodo sklenili ali podaljšali naročniško razmerje na paketu Orto Smart za 24 mesecev. Ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi' se bo naročnikom aktivirala samodejno.

Obenem sta naročnikom Orto Smart sedaj na voljo tudi mobilnika Sony Ericsson K770i live! in Nokia 5310 iz serije XpressMusic po privlačnih, znižanih cenah. Naročniki paketov Smart II in III pa se lahko odločijo za enega izmed telefonov Nokia 2630 ali Samsung SGH-ZV60 za le 20 EUR.

Uporabniki, ki jim je pisan na kožo paket Smart20, ki omogoča klice znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone, v vsa stacionarna omrežja in pošiljanje sporočil SMS po ceni 0 EUR, lahko izbirajo tudi med telefoni Samsung SGH X-550, Samsung SGH-X520, Samsung SGH-L400v in Motorola W510 za le 1 EUR.

Ponudba Si.mobil – Vodafone je zelo raznolika in prilagojena potrebam, željam in klicnim navadam uporabnikov. Si.mobil – Vodafone bo svojo ponudbo nadgrajeval in izboljševal tudi v prihodnje in držal obljubo, da bodo še naprej ponujali visokokakovostne storitve in izdelke, vredne svoje cene.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki