marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Peljite internet na morje!


24.06.2015
Objavil: Thomas Bergant

Poletje na Hrvaškem bo vroče! Si.mobil je za svoje naročnike ponovno pripravil ponudbo, s katero bodo lahko brez skrbi brskali po spletu na Hrvaškem. S 3 GB interneta za cel mesec v omrežju Vipnet za samo 9,99 €.

Si.mobil je poskrbel, da bodo počitnice na Hrvaškem z opcijo Internet Vipnet popolnoma brezskrbne, saj za 9,99 € vključuje 3 GB mobilnega interneta na Hrvaškem. Po porabljeni količini prenosa podatkov si naročniki lahko vklopijo novo opcijo Internet Vipnet s poslanim SMS sporočilom 'VIPNET' na številko 4040. Si.mobilovi naročniki bodo lahko na svojem telefonu ali tablici prelistali spletne novice, preverili vreme, pošiljali in pregledovali elektronsko pošto, delili slike s prijatelji na družabnih omrežjih in ostali povezani na internetu.

Brez skrbi v tujino!
V Si.mobilu se zavedajo, da vedno več naročnikov potuje v tujino – pa naj bo to dopust, začasno delo ali le izlet čez mejo za dan ali dva. Da jim ni več treba skrbeti, katero opcijo ali tarifo imajo vklopljeno in koliko stane SMS ali minuta pogovora v tujini, so že pred poletjem prenovili ponudbo paketov, ki z vključenim gostovanjem v tujini briše meje za njihove naročnike: mladi lahko svojo potovalno žilico združijo s paketom ORTO TRIPSTER, ki poleg neomejenih količin SMSov, MMSov in minut vključuje še 4 GB prenosa podatkov – od tega lahko mladi 1 GB porabijo v kar 65 državah po vsem svetu. Ko ne potujejo, lahko ta 1 GB porabijo doma.

Zasebni in poslovni naročniki lahko izberejo enega izmed paketov ULTIMATIVNI, ki omogočajo revolucionarno uporabo v EU, saj naročniki za opravljene storitve v EU plačujejo po porabi, a ne več kot 10 EUR na mesec. Torej, Si.mobilovi naročniki lahko z novimi paketi v tujino odpotujejo povsem brezskrbno.

Poleg odličnih paketov imajo Si.mobilovi uporabniki na voljo tudi druge tarife in opcije, ki jih lahko izberejo glede na svoje potrebe oz. porabo med gostovanjem v tujini: tarifa EU Neskončno, tarifa EU in Balkan Neskončno, opcija Tujina 1GIGA, …. Vso ponudbo lahko preprosto preverijo na Si.mobilovi spletni strani.

Si.mobil svojim uporabnikom svetuje, da pred odhodom v tujino preverijo cene storitev, tarif in opcij za tujino na spletni strani. Naj bo gostovanje v tujini užitek, ne skrb.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki