marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Si.mobil: Novi paketi Ultimativni za brezskrbno uporabo doma in v tujini


02.06.2015
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je prenovil svojo ponudbo paketov za zasebne in poslovne uporabnike. Z današnjim dnem ponuja pakete Ultimativni - z ogromno interneta, s popolno brezskrbnostjo in revolucionarno uporabo v tujini: uporabniki paketov Ultimativni bodo svoje gostovanje v državah EU plačali po porabi, vendar ne več kot 10 EUR na mesec.

Si.mobil tako uporabnikom ponuja vse, kar potrebujejo za brezskrbno komuniciranje in nadzor nad stroški tako doma kot tudi v tujini.

Brezskrbna uporaba mobilnih storitev v državah EU
Z Ultimativnimi paketi lahko uporabniki v vseh državah EU popolnoma brez skrbi uporabljajo mobilne storitve: na voljo so jim neomejeni klici in sporočila SMS ter 1GB prenosa podatkov mesecno. Porabo v državah EU bodo uporabniki plačevali po dejanski porabi, a največ 10 EUR na mesec. Ko bodo dosegli porabo 10 EUR, se jim dodatna poraba ne bo več zaračunavala.

Neomejen prenos podatkov prve 3 mesece
Paketi Ultimativni so prilagojeni potrebam zahtevnejđih uporabnikov, ki si želijo veliko prenosa podatkov v izjemno hitrem omrezju. Naročniki Ultimativnih paketov bodo prve 3 mesece lahko uporabljali neomejene količine prenosa podatkov v Sloveniji in uživali v Si.mobilovem hitrem 4G/LTE omrežju s hitrostjo do 150/50 Mbit/s. Po treh mesecih bodo svoj paket lahko brezplačno zamenjali, če bodo porabili več prenosa podatkov, kot so ga zakupili v izbranem paketu.

Souporaba prenosa podatkov na drugi napravi
Paketi Ultimativni narocnikom omogočajo ugoden nakup druge kartice SIM, s katero bodo zakupljene količine prenosa podatkov v okviru izbranega paketa uporabljali še na drugi mobilni napravi - telefonu ali tablici. Mesečna naročnina za uporabo druge kartice SIM znaša 5 EUR, na paketu Ultimativni XL pa je druga SIM kartica že vključena v mesečno naročnino paketa.

Za manj zahtevne uporabnike, ki mobilni telefon uporabljajo večinoma za osnovne storitve, sta na voljo paketa Optimalni S in Optimalni M.

[

Novi paketi na voljo tudi poslovnim uporabnikom
Vsi paketi Optimalni S in M ter Ultimativni S, M, L in XL so na voljo tudi poslovnim uporabnikom, pri čemer so paketi Ultimativni M, L in XL obogateni z dodatnimi poslovnimi rešitvami.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki