marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Nov naročniški paket ORTO U NULO, klici in SMS-i po 0 EUR


25.08.2008
Objavil: Thomas Bergant

Klici v Si.mobilovem omrežju po 0 evrov, SMS-i po 0 evrov, klici v ostala mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra na minuto in MMS-i po 0,10 evra - to so glavne značilnosti novega naročniškega paketa ORTO U NULO za mlade pri Si.mobilu. ORTO U NULO je enostaven, pregleden in najbolj ugoden naročniški paket za mlade v Sloveniji. Na voljo je od danes, 25. avgusta 2008.

Si.mobil je za mlade od 15. do 31. leta starosti pripravil nov naročniški paket ORTO U NULO. Mladi največ klicev opravijo s prijatelji v domačem omrežju in pošljejo veliko sporočil SMS, zato jim je Si.mobil ti dve storitvi omogočil po ceni 0 evrov. ORTO U NULO v mesečni naročnini 10 evrov vključuje 1001 minuto klicev po 0 evrov znotraj Si.mobilovega omrežja v Sloveniji ter 1001 poslano sporočilo SMS v Sloveniji po ceni 0 evrov. Če uporabnik preseže vključene minute oz. SMS-e, bo za presežene klice v Si.mobilovem omrežju odštel 0,05 evra na minuto, za SMS sporočilo pa 0,10 evra.

ORTO U NULO ima tudi najnižjo ceno za klice v vsa druga mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra na minuto in znižano ceno za pošiljanje sporočil MMS po 0,10 evra. Uporabnikom paketa ORTO U NULO so na voljo vsi telefoni iz ponudbe, nekateri celo po 1 evro.

Naročniški paket ORTO U NULO je enostaven in pregleden, saj nudi enotne cene storitev in uporabe ne ločuje več na višjo in nižjo tarifo, dodatne opcije za klice v druga omrežja pa niso več potrebne (Opcija mobilni, Opcija stacionarni). Paket za mlade ORTO U NULO je nadomestil dosedanji paket Orto Smart, ki od danes naprej novim uporabnikom ni več na voljo. Obstoječi uporabniki Orto Smart lahko kadar koli preidejo na novi paket ORTO U NULO.

Si.mobil z uvedbo novega naročniškega paketa vabi tudi vse mlade, da se skupaj s svojimi prijatelji pomerijo v podiranju rekordov in se vključijo v razburljivo nagradno tekmovanje za neverjetno nagrado - koncert Madonne v New Yorku. Več o nagradni igri si lahko v kratkem preberete na http://www.ortosmart.si/.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki