marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Nov naročniški paket ORTO U NULO, klici in SMS-i po 0 EUR


25.08.2008
Objavil: Thomas Bergant

Klici v Si.mobilovem omrežju po 0 evrov, SMS-i po 0 evrov, klici v ostala mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra na minuto in MMS-i po 0,10 evra - to so glavne značilnosti novega naročniškega paketa ORTO U NULO za mlade pri Si.mobilu. ORTO U NULO je enostaven, pregleden in najbolj ugoden naročniški paket za mlade v Sloveniji. Na voljo je od danes, 25. avgusta 2008.

Si.mobil je za mlade od 15. do 31. leta starosti pripravil nov naročniški paket ORTO U NULO. Mladi največ klicev opravijo s prijatelji v domačem omrežju in pošljejo veliko sporočil SMS, zato jim je Si.mobil ti dve storitvi omogočil po ceni 0 evrov. ORTO U NULO v mesečni naročnini 10 evrov vključuje 1001 minuto klicev po 0 evrov znotraj Si.mobilovega omrežja v Sloveniji ter 1001 poslano sporočilo SMS v Sloveniji po ceni 0 evrov. Če uporabnik preseže vključene minute oz. SMS-e, bo za presežene klice v Si.mobilovem omrežju odštel 0,05 evra na minuto, za SMS sporočilo pa 0,10 evra.

ORTO U NULO ima tudi najnižjo ceno za klice v vsa druga mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra na minuto in znižano ceno za pošiljanje sporočil MMS po 0,10 evra. Uporabnikom paketa ORTO U NULO so na voljo vsi telefoni iz ponudbe, nekateri celo po 1 evro.

Naročniški paket ORTO U NULO je enostaven in pregleden, saj nudi enotne cene storitev in uporabe ne ločuje več na višjo in nižjo tarifo, dodatne opcije za klice v druga omrežja pa niso več potrebne (Opcija mobilni, Opcija stacionarni). Paket za mlade ORTO U NULO je nadomestil dosedanji paket Orto Smart, ki od danes naprej novim uporabnikom ni več na voljo. Obstoječi uporabniki Orto Smart lahko kadar koli preidejo na novi paket ORTO U NULO.

Si.mobil z uvedbo novega naročniškega paketa vabi tudi vse mlade, da se skupaj s svojimi prijatelji pomerijo v podiranju rekordov in se vključijo v razburljivo nagradno tekmovanje za neverjetno nagrado - koncert Madonne v New Yorku. Več o nagradni igri si lahko v kratkem preberete na http://www.ortosmart.si/.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki