marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Nov naročniški paket ORTO U NULO, klici in SMS-i po 0 EUR


25.08.2008
Objavil: Thomas Bergant

Klici v Si.mobilovem omrežju po 0 evrov, SMS-i po 0 evrov, klici v ostala mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra na minuto in MMS-i po 0,10 evra - to so glavne značilnosti novega naročniškega paketa ORTO U NULO za mlade pri Si.mobilu. ORTO U NULO je enostaven, pregleden in najbolj ugoden naročniški paket za mlade v Sloveniji. Na voljo je od danes, 25. avgusta 2008.

Si.mobil je za mlade od 15. do 31. leta starosti pripravil nov naročniški paket ORTO U NULO. Mladi največ klicev opravijo s prijatelji v domačem omrežju in pošljejo veliko sporočil SMS, zato jim je Si.mobil ti dve storitvi omogočil po ceni 0 evrov. ORTO U NULO v mesečni naročnini 10 evrov vključuje 1001 minuto klicev po 0 evrov znotraj Si.mobilovega omrežja v Sloveniji ter 1001 poslano sporočilo SMS v Sloveniji po ceni 0 evrov. Če uporabnik preseže vključene minute oz. SMS-e, bo za presežene klice v Si.mobilovem omrežju odštel 0,05 evra na minuto, za SMS sporočilo pa 0,10 evra.

ORTO U NULO ima tudi najnižjo ceno za klice v vsa druga mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra na minuto in znižano ceno za pošiljanje sporočil MMS po 0,10 evra. Uporabnikom paketa ORTO U NULO so na voljo vsi telefoni iz ponudbe, nekateri celo po 1 evro.

Naročniški paket ORTO U NULO je enostaven in pregleden, saj nudi enotne cene storitev in uporabe ne ločuje več na višjo in nižjo tarifo, dodatne opcije za klice v druga omrežja pa niso več potrebne (Opcija mobilni, Opcija stacionarni). Paket za mlade ORTO U NULO je nadomestil dosedanji paket Orto Smart, ki od danes naprej novim uporabnikom ni več na voljo. Obstoječi uporabniki Orto Smart lahko kadar koli preidejo na novi paket ORTO U NULO.

Si.mobil z uvedbo novega naročniškega paketa vabi tudi vse mlade, da se skupaj s svojimi prijatelji pomerijo v podiranju rekordov in se vključijo v razburljivo nagradno tekmovanje za neverjetno nagrado - koncert Madonne v New Yorku. Več o nagradni igri si lahko v kratkem preberete na http://www.ortosmart.si/.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki