marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRuben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global
26.02.2020

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

slikaHuawei z napravami naslednje generacije vstopa v obdobje omrežja 5G
24.02.2020

Podjetje Huawei Consumer BG je v Barceloni predstavilo vrsto novih izdelkov in strategij za omrežja 5G, ki prikazujejo vse zmogljivosti in celovitost Huaweievega ekosistema za vse primere rabe naprav in storitev.

slikaDanes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slikaApple naj bi iPhone SE 2 predstavil 31. marca
21.02.2020

Zadnje čase se je pojavljalo vse več novic o novem najugodnejšem iPhonu SE2 oz. iPhonu 9. Predvidevalo se je, da ga bo Apple predstavil sredi marca, sedaj pa je prišla novica, da je dogodek prestavljen na zadnji dan marca.

slikaTelefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020
19.02.2020

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

članki

Si.mobil: ORTO za vedno + 3 GB prenosa podatkov mesečno za 2 leti!

Deli z ostalimi

15.11.2011
Objavil: Thomas Bergant

»ORTO za vedno« je izjemna ponudba, ki vsem novim in obstoječim naročnikom paketov ORTO omogoča, da izbrani paket za mlade obdržijo tudi po dopolnjenem 31. letu, torej za vedno. Poleg tega pa bodo mladi prejeli tudi možnost brezplačne uporabe vključenih 3 GB prenosa podatkov mesečno za 2 leti!

Enkratno priložnost lahko izkoristijo mladi od 12 do 31 let, ki se bodo do 31. decembra 2011 z nakupom telefona zavezali, da bodo uporabniki paketa ORTO za najmanj 24 mesecev. S tem bodo prejeli ugodnost »ORTO za vedno« (ki uporabnikom zagotavlja, da jo bodo lahko uporabljali tudi po dopolnjenem 31. letu) ter ugodnost brezplačnih 3 GB prenosa podatkov mesečno naslednji dve leti. Ugodnost lahko izkoristijo tako novi kot obstoječi uporabniki.

Za nižje stroške pogovorov lahko naročniki svoj ORTO paket nadgradijo z Opcijo 201 ali Opcijo 501. Z Opcijo 201 si za 5 EUR na mesec uporabniki zakupijo 201 minuto pogovorov v druga slovenska omrežja, z Opcijo 501 pa si za 9 EUR na mesec lahko zakupijo 501 minuto pogovorov v druga slovenska omrežja. Opcijo 201/Opcijo 501 je mogoče obdržati tudi po dopolnjenem 31. letu, prav tako pa jo lahko (ponovno) vklopijo vsi uporabniki, ki so kadarkoli v preteklosti že sklenili naročniško razmerje na paket ORTO za vedno.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki