marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Si.mobil omogočil nakupe plačljivih aplikacij in iger v Trgovini Windows Phone


09.04.2014
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil svojim uporabnikom, ki uporabljajo mobilne telefone z Microsoft operacijskim sistemom, kot prvi v Sloveniji in med prvimi na svetu omogoča nakupe plačljivih aplikacij in iger v Trgovini Windows Phone. Uporabnikom se nakupi zaračunajo na mesečnem računu skupaj s storitvami Si.mobila. Si.mobil je tako, kot del skupine TAG, vstopil v partnerstvo s svetovno znanima podjetjema Nokio in Microsoft.

Si.mobilovi uporabniki, ki uporabljajo mobilne telefone z Microsoft operacijskim sistemom (verzija 7.5 ali novejša), lahko nakupujejo plačljive aplikacije in igre v Trgovini Windows Phone, vsi nakupi pa se zaračunajo na mesečnem računu skupaj s storitvami Si.mobila. Nakupi v Trgovini Windows Phone so tako za Si.mobilove uporabnike preprostejši, saj jim ni več potrebno uporabljati plačilnih kartic, hkrati pa je nakup omogočen tudi tistim strankam, ki plačilnih kartic nimajo.

Vsi nakupi, ki jih uporabniki opravijo v Trgovini Windows Phone, se jim zaračunajo enkrat mesečno na Si.mobilovem računu oz. če gre za predplačniškega uporabnika, se jim vsak nakup odšteje iz dobroimetja na predplačniškem računu. Zaradi zaščite in varnosti je uporabnikom predplačniškega paketa SIMPL KIDZ uporaba storitve onemogočena, zaradi česar so tudi starši brez skrbi.

Si.mobil tako kot del skupine TAG, vstopa v partnerstvo s svetovno znanima podjetjema Nokio in Microsoft. Z uvedbo storitve Trgovine Windows Phone Si.mobil še naprej skrbi za najboljšo uporabniško izkušnjo svojih uporabnikov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki