marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaAmeriški senatorji pozivajo k enotnemu standardu glede polnilnikov
27.06.2022

Evropski parlament je določil, da mora biti vsa mala in srednje velika potrošniška elektronika obvezno opremljena s polnilnim priključkom USB-C. Dva ameriška senatorja v odprtem pismu ministru za trgovino pozivata k podobni politiki tudi v ZDA.

slikaQualcomm se je uspešno pritožil na globo v višini milijarde evrov
24.06.2022

Leta 2018 je protimonopolni regulator EU podjetju Qualcomm naložil globo v višini ene milijarde evrov in ga obtožil, da je v obdobju med letoma 2011 in 2016 podjetju Apple plačal, da je uporabljalo Qualcommove modeme, namesto da bi prešlo h konkurenci, kot je Intel. Podjetje se je na globo pritožilo, sodišče Evropske unije pa je sedaj globo razveljavilo, poroča Reuters.

slikaGoogle Maps odslej prikazuje kakovost zraka v okolici
22.06.2022

Google Maps je v ZDA v operacijskih sistemih Android in iOS predstavil nov prikaz kakovosti zraka. Ta bo pokazal, kaj lahko pričakujete glede zraka: ali je smog, dim, kaj drugega je slabo ali pa je preprosto čudovito.

slikaSnapdragon 8 Gen 2 naj bi imel zelo nenavadno konfiguracijo procesorjev
20.06.2022

Snapdragon 8+ Gen 1 bo do konca leta zadovoljil potrebo po zmogljivem čipovju, zato Qualcomm razmišlja, kaj ponuditi potem. In to, kar bo sledilo, je zelo nenavadna konfiguracija procesorjev 1+2+2+3, vsaj tako poroča Digital Chat Station.

slikaDogodek ob predstavitvi telefona Nothing phone (1) je načrtovan za 12. julij
17.06.2022

Do dolgo pričakovane napovedi prvega pametnega telefona podjetja Nothing je še slab mesec dni. Tehnološko zagonsko podjetje je razkrilo, da bo svoj telefon (1) predstavilo 12. julija in da bo imelo dogodek v Londonu, ki ga bodo lahko vsi preko spleta spremljali v živo.

članki

Si.mobil omogočil nakupe plačljivih aplikacij in iger v Trgovini Windows Phone


09.04.2014
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil svojim uporabnikom, ki uporabljajo mobilne telefone z Microsoft operacijskim sistemom, kot prvi v Sloveniji in med prvimi na svetu omogoča nakupe plačljivih aplikacij in iger v Trgovini Windows Phone. Uporabnikom se nakupi zaračunajo na mesečnem računu skupaj s storitvami Si.mobila. Si.mobil je tako, kot del skupine TAG, vstopil v partnerstvo s svetovno znanima podjetjema Nokio in Microsoft.

Si.mobilovi uporabniki, ki uporabljajo mobilne telefone z Microsoft operacijskim sistemom (verzija 7.5 ali novejša), lahko nakupujejo plačljive aplikacije in igre v Trgovini Windows Phone, vsi nakupi pa se zaračunajo na mesečnem računu skupaj s storitvami Si.mobila. Nakupi v Trgovini Windows Phone so tako za Si.mobilove uporabnike preprostejši, saj jim ni več potrebno uporabljati plačilnih kartic, hkrati pa je nakup omogočen tudi tistim strankam, ki plačilnih kartic nimajo.

Vsi nakupi, ki jih uporabniki opravijo v Trgovini Windows Phone, se jim zaračunajo enkrat mesečno na Si.mobilovem računu oz. če gre za predplačniškega uporabnika, se jim vsak nakup odšteje iz dobroimetja na predplačniškem računu. Zaradi zaščite in varnosti je uporabnikom predplačniškega paketa SIMPL KIDZ uporaba storitve onemogočena, zaradi česar so tudi starši brez skrbi.

Si.mobil tako kot del skupine TAG, vstopa v partnerstvo s svetovno znanima podjetjema Nokio in Microsoft. Z uvedbo storitve Trgovine Windows Phone Si.mobil še naprej skrbi za najboljšo uporabniško izkušnjo svojih uporabnikov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki