marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Si.mobil je Oglaševalec leta 2008


26.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Družba Si.mobil je na 18. Slovenskem oglaševalskem festivalu prejela laskavi naslov Oglaševalec leta 2008. Nagrada se podeljuje podjetju, ki je v preteklem letu izstopalo predvsem z izvirnostjo in inovativnostjo svojega nastopa na trgu ter tako na svojevrsten način zaznamovalo leto v komunikacijskem smislu.

Si.mobil, ki prav te dni praznuje svojo 10. obletnico delovanja, je po mnenju komisije s korenitim repozicioniranjem blagovne znamke izkazal smelost, izvirnost in tudi inovativnost, hkrati pa znotraj zelo dinamične panoge pokazal konsistentnost, ki jo premorejo odlične blagovne znamke. Njegova podoba v očeh in percepciji avditorija je jasna in koherentna, a vseeno diverzificirana na načine, ki najbolje ustrezajo posameznim ciljnim skupinam. Z vrednostnimi in etičnimi iniciativami, kot je Si.mobilova filozofija Re.misli, pa je družba prestopala meje ustaljenih načinov sporočanja in tako postavila nove mejnike odgovornega, ustvarjalnega in učinkovitega komuniciranja, je v obrazložitvi povedala komisija.

Nagrada Oglaševalec leta 2008 za Si.mobil predstavlja pomembno potrditev, da je s svojevrstnim načinom komunikacije in upravljanjem z blagovno znamko na pravi poti. Družba na vsakem koraku živi svoje vrednote, ki jo usmerjajo k uporabnikom, poudarjajo profesionalnost in vrednost za denar. Si.mobil s transparentno in všečno komunikacijo izgrajuje dolgoročen odnos z uporabniki in uživa zaupanje, kar mu omogoča njegov nadaljnji razvoj.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki