www.simobil.si/letnoporocilo2010, in na USB ključih v škatlici z ogledalom. Letno poročilo je ogledalo poslovanja preteklega leta in hkrati povabilo bralcu, da se zazre vase in postane Obraz sprememb." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Si.mobil objavil letno poročilo za poslovno leto 2010


12.05.2011
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je objavil letno poročilo za leto 2010. Zasnovano je kot poziv k ponovnem razmisleku in aktivnem udejstvovanju v dobrobit družbe in okolja. Dostopno je na spletnem naslovu www.simobil.si/letnoporocilo2010, in na USB ključih v škatlici z ogledalom. Letno poročilo je ogledalo poslovanja preteklega leta in hkrati povabilo bralcu, da se zazre vase in postane Obraz sprememb.

Letno poročilo predstavlja celovit pregled poslovnega leta 2010. V njem Si.mobil transparentno poroča o svojih poslovnih rezultatih in o aktivnostih, ki so pomembno zaznamovale preteklo leto.

V duhu Si.mobilove filozofije Re.misli in projekta Obrazi sprememb je letno poročilo zasnovano na ideji, da nas obvezuje odgovorno ravnanje do okolja in družbe. Zavedati se moramo, da ima vsako dejanje, ki ga storimo, vpliv. Si.mobil je z odgovornostjo do prihodnosti predse postavil ogledalo in prizadeva si, da svoj odsev naredi čim bolj zelen in jasen. Letno poročilo je odsev Si.mobilovega dela in hkrati poziv vsem, ki jim ni vseeno, da postanejo Obraz sprememb. Uporabnik lahko naloži svojo fotografijo in tako simbolično postane del skupnosti, ki vidi dlje in želi višje.

Letno poročilo je prijazno do uporabnika in okolja. Spletna stran ima preprosto in pregledno strukturo, oblikovno pa prek ročnih ilustracij sledi zgodbi trajnostnega razvoja. V primeru tiskanja je stran zasnovana tako, da omogoča racionalno rabo črnila in papirja.

***
Kreativni koncept in oblikovno zasnovo letnega poročila so pripravili v agenciji Imelda Ogilvy, izvedbeno oblikovanje spletne verzije letnega poročila pa je pripravila agencija ORG. TEND d.o.o.
***

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki