marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

članki

Si.mobil - Vodafone: Novi direktor tehničnih storitev


19.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Si.mobil je zaradi hitrega razvoja, povečane kompetitivnosti in naraščajočih potreb uporabnikov po tehnoloških inovacijah in storitvah reorganizirala svoj dosedanji tehnični sektor na dve področji, in sicer na sektor tehničnih storitev ter sektor omrežja in kakovosti.

Novi direktor sektorja tehničnih storitev je postal Rok Založnik, ki bo zadolžen za vodenje področij IT in tehnoloških platform za storitve z dodano vrednostjo.

Rok Založnik v Si.mobil prihaja z večletnimi izkušnjami na področju tehnike, razvoja, projektnega vodenja in upravljanja. Svojo kariero je pričel v ReproMS in nadaljeval na Microsoftu Slovenija, kjer je delal kot vodja različnih sektorjev in si nabiral izkušnje s področja projektnega vodenja, svetovanja, razvoja in implementacije projektov. Karierna pot ga je vodila na Banko Sparkasse d.d., kjer se je zaposlil kot vodja razvoja IT in kasneje postal direktor IT sektorja.

Walter Goldenits, član uprave Si.mobila za tehniko in neposredni nadrejeni novega tehničnega direktorja, je povedal: »Izzivi, spremembe in novosti so edina stalnica na tehničnem in IT področju. Prepričan sem, da bomo s tako dobro ekipo, sestavljeno iz visoko usposobljenih strokovnjakov, našim uporabnikom tudi v bodoče zagotavljali vrhunske tehnično podprte storitve in obenem pomembno prispevali k tehničnem razvoju in napredku celotne skupine mobilkom austria

Vodstvo družbe Si.mobil
Upravo družbe Si.mobil predstavljajo Dejan Turk, predsednik uprave, Milan Zaletel, član uprave za finance, in Walter Goldenits, član uprave tehniko; razširjeno vodstvo pa sestavljajo direktorji Rok Založnik, odgovoren za sektor tehničnih storitev, Marko Lukšič, odgovoren za sektor omrežje in kakovost, Peter Curk, odgovoren za marketing, Nataša Zakotnik Šmidovnik, odgovorna za naročniški sektor, Gregor Banič, odgovoren za prodajo in Andrej Špik, odgovoren za regulatorni sektor.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki