marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Si.mobil - Vodafone: Novi direktor tehničnih storitev


19.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Si.mobil je zaradi hitrega razvoja, povečane kompetitivnosti in naraščajočih potreb uporabnikov po tehnoloških inovacijah in storitvah reorganizirala svoj dosedanji tehnični sektor na dve področji, in sicer na sektor tehničnih storitev ter sektor omrežja in kakovosti.

Novi direktor sektorja tehničnih storitev je postal Rok Založnik, ki bo zadolžen za vodenje področij IT in tehnoloških platform za storitve z dodano vrednostjo.

Rok Založnik v Si.mobil prihaja z večletnimi izkušnjami na področju tehnike, razvoja, projektnega vodenja in upravljanja. Svojo kariero je pričel v ReproMS in nadaljeval na Microsoftu Slovenija, kjer je delal kot vodja različnih sektorjev in si nabiral izkušnje s področja projektnega vodenja, svetovanja, razvoja in implementacije projektov. Karierna pot ga je vodila na Banko Sparkasse d.d., kjer se je zaposlil kot vodja razvoja IT in kasneje postal direktor IT sektorja.

Walter Goldenits, član uprave Si.mobila za tehniko in neposredni nadrejeni novega tehničnega direktorja, je povedal: »Izzivi, spremembe in novosti so edina stalnica na tehničnem in IT področju. Prepričan sem, da bomo s tako dobro ekipo, sestavljeno iz visoko usposobljenih strokovnjakov, našim uporabnikom tudi v bodoče zagotavljali vrhunske tehnično podprte storitve in obenem pomembno prispevali k tehničnem razvoju in napredku celotne skupine mobilkom austria

Vodstvo družbe Si.mobil
Upravo družbe Si.mobil predstavljajo Dejan Turk, predsednik uprave, Milan Zaletel, član uprave za finance, in Walter Goldenits, član uprave tehniko; razširjeno vodstvo pa sestavljajo direktorji Rok Založnik, odgovoren za sektor tehničnih storitev, Marko Lukšič, odgovoren za sektor omrežje in kakovost, Peter Curk, odgovoren za marketing, Nataša Zakotnik Šmidovnik, odgovorna za naročniški sektor, Gregor Banič, odgovoren za prodajo in Andrej Špik, odgovoren za regulatorni sektor.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki