marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Si.mobil - Vodafone: Novi direktor prodaje


04.01.2007
Objavil: Thomas Bergant

Gregor Banič bo kot direktor prodaje v družbi Si.mobil zadolžen za vodenje direktne in indirektne prodaje, prodaje poslovnim uporabnikom in podporo prodaji. Poročal bo neposredno članu uprave za trg, Dejanu Turku.

Gregor Banič ima večletne izkušnje s področja prodaje in svetovanja. Svojo kariero je pričel kot tržni analitik in nato nadaljeval kot borzni posrednik. V Kliničnem centru je bil svetovalec direktorja, kjer je bil zadolžen za novo strategijo in reorganizacijo IT oddelka. Poslovno pot je nadaljeval v podjetju SRC.SI, najprej kot direktor prodaje, januarja 2005 je postal izvršni direktor, od aprila 2006 pa je bil zaposlen kot svetovalec uprave.

Upravo družbe Si.mobil predstavljajo Andreas Maierhofer, predsednik uprave, Dejan Turk, član uprave za trg, Milan Zaletel, član uprave za finance; razširjeno vodstvo pa sestavljajo direktorji Marko Lukšič, odgovoren za tehnični sektor, Nataša Zakotnik Šmidovnik, odgovorna za naročniški sektor, in Gregor Banič, odgovoren za prodajo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki