marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Nova tarifa za predplačnike


10.05.2007
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil – Vodafone predstavlja novo predplačniško tarifo Halo SMS z najnižjo ceno SMS-ov za predplačniške uporabnike v Sloveniji. S tarifo Halo SMS bodo uporabniki sporočila SMS pošiljali za samo 5 evrocentov in klicali v vsa omrežja v Sloveniji po enotni ceni 15 evrocentov na minuto. V ponudbi paketov Halo so na voljo tudi novi telefoni po ugodnih cenah.

Cena poslanega sporočila SMS tako znaša le 5 evrocentov (11,98 SIT), kar je 37 odstotkov manj kot znaša najnižja cena SMS-a pri konkurenčnem ponudniku predplačniških paketov. Tarifo odlikuje tudi enotna cena klicev 15 evrocentov (35,95 SIT) za minuto pogovora v vsa mobilna in fiksna omrežja v Sloveniji.

Nova tarifa je primerna predvsem za tiste uporabnike, ki pošiljajo veliko kratkih sporočil in obenem pogosto kličejo v fiksna in druga mobilna omrežja. Poleg nove tarife Halo SMS je predplačniškim uporabnikom na voljo tudi obstoječa tarifa Halo Smart, ki omogoča najugodnejšo ceno klicev v domačem omrežju, to je 12,52 evrocenta (30 SIT) na minuto. Vsak novi predplačniški uporabnik ima prednastavljeno tarifo Halo Smart, ki jo lahko kadarkoli zamenja v tarifo Halo SMS. Novo tarifo Halo SMS si lahko nastavi preko mobilnega telefona s klicem ali poslanim SMS-om s ključno besedo Halosms na brezplačno telefonsko številko 448. Menjava tarife je za uporabnike brezplačna po vsakem polnjenju računa Halo z vrednostno kartico.

Vsi novi predplačniški uporabniki so lahko deležni tudi vseh ugodnosti, kot so Halo Bonus Klub z mesečnimi nagradami do 12 evrov, brezplačna sporočila SMS ob polnitvi z vrednostnimi karticami za 10 in 20 evrov ter storitve na portalu Vodafone live!.

Uporabniki Halo lahko izbirajo tudi med novimi telefoni po ugodnih cenah. Kupcem sta tako na voljo nova telefona v ponudbi - Samsung SGH-C300 in Motorola W375.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki