marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Nova tarifa za predplačnike


10.05.2007
Objavil: Dare Gliha

Si.mobil – Vodafone predstavlja novo predplačniško tarifo Halo SMS z najnižjo ceno SMS-ov za predplačniške uporabnike v Sloveniji. S tarifo Halo SMS bodo uporabniki sporočila SMS pošiljali za samo 5 evrocentov in klicali v vsa omrežja v Sloveniji po enotni ceni 15 evrocentov na minuto. V ponudbi paketov Halo so na voljo tudi novi telefoni po ugodnih cenah.

Cena poslanega sporočila SMS tako znaša le 5 evrocentov (11,98 SIT), kar je 37 odstotkov manj kot znaša najnižja cena SMS-a pri konkurenčnem ponudniku predplačniških paketov. Tarifo odlikuje tudi enotna cena klicev 15 evrocentov (35,95 SIT) za minuto pogovora v vsa mobilna in fiksna omrežja v Sloveniji.

Nova tarifa je primerna predvsem za tiste uporabnike, ki pošiljajo veliko kratkih sporočil in obenem pogosto kličejo v fiksna in druga mobilna omrežja. Poleg nove tarife Halo SMS je predplačniškim uporabnikom na voljo tudi obstoječa tarifa Halo Smart, ki omogoča najugodnejšo ceno klicev v domačem omrežju, to je 12,52 evrocenta (30 SIT) na minuto. Vsak novi predplačniški uporabnik ima prednastavljeno tarifo Halo Smart, ki jo lahko kadarkoli zamenja v tarifo Halo SMS. Novo tarifo Halo SMS si lahko nastavi preko mobilnega telefona s klicem ali poslanim SMS-om s ključno besedo Halosms na brezplačno telefonsko številko 448. Menjava tarife je za uporabnike brezplačna po vsakem polnjenju računa Halo z vrednostno kartico.

Vsi novi predplačniški uporabniki so lahko deležni tudi vseh ugodnosti, kot so Halo Bonus Klub z mesečnimi nagradami do 12 evrov, brezplačna sporočila SMS ob polnitvi z vrednostnimi karticami za 10 in 20 evrov ter storitve na portalu Vodafone live!.

Uporabniki Halo lahko izbirajo tudi med novimi telefoni po ugodnih cenah. Kupcem sta tako na voljo nova telefona v ponudbi - Samsung SGH-C300 in Motorola W375.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki