marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Si.mobil: Nov paket SENIOR ZATE


10.05.2012
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je v ponudbo uvrstil paket, namenjen upokojencem – SENIOR ZATE. Paket je prilagojen potrebam starejših uporabnikov in obsega 200 minut pogovorov v vsa omrežja ter 50 SMS/MMS sporočil. Mesečna naročnina na paket znaša 14,32 EUR.

Tako kot za vse pakete ZATE tudi za paket SENIOR ZATE velja, da lahko uporabniki neporabljene minute prenašajo v naslednji mesec. Kar pomeni, da se vključene minute, ki jih ne porabijo v celoti v tekočem mesecu, samodejno prenesejo v naslednji mesec (ne velja za SMS/MMS). Prenesene minute lahko uporabijo le v naslednjem mesecu, sicer zapadejo.

Paket SENIOR ZATE je prilagojen navadam starejših uporabnikov in jim omogoča bližino s svojci, prijatelji in znanci, ne glede na to, katerega operaterja za telefonijo ti uporabljajo. Poleg tega pa ga je seveda možno nadgraditi enako kot preostale pakete ZATE. Za tiste starejše uporabnike, ki uporabljajo naprednejše funkcionalnosti, kot je mobilni internet, in si želijo zagotoviti še nižje cene ob nakupu novega telefonskega aparata, lahko paket nadgradijo z opcijami Plus z vključenim prenosom podatkov. Na voljo pa sta tudi opciji Sporočila 101 in Sporočila 1001, ki povečujeta število zakupljenih sporočil SMS oz. MMS.

Izbrane telefonske aparate bodo lahko naročniki paketa SENIOR ZATE kupovali po cenah, ki veljajo za naročniške pakete S ZATE, prav tako ob vezavi za najmanj 24 mesecev. Starejšim uporabnikom priporočamo naslednje telefone, ki so zaradi svojih funkcionalnosti še posebej primerni: Emporia Essence po ceni 20 € ter Samsung C3520 Citrus, MyPhone 1030 in Motorola Gleam + po ceni 10 €.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki