marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

Si.mobil: Nov paket SENIOR ZATE


10.05.2012
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je v ponudbo uvrstil paket, namenjen upokojencem – SENIOR ZATE. Paket je prilagojen potrebam starejših uporabnikov in obsega 200 minut pogovorov v vsa omrežja ter 50 SMS/MMS sporočil. Mesečna naročnina na paket znaša 14,32 EUR.

Tako kot za vse pakete ZATE tudi za paket SENIOR ZATE velja, da lahko uporabniki neporabljene minute prenašajo v naslednji mesec. Kar pomeni, da se vključene minute, ki jih ne porabijo v celoti v tekočem mesecu, samodejno prenesejo v naslednji mesec (ne velja za SMS/MMS). Prenesene minute lahko uporabijo le v naslednjem mesecu, sicer zapadejo.

Paket SENIOR ZATE je prilagojen navadam starejših uporabnikov in jim omogoča bližino s svojci, prijatelji in znanci, ne glede na to, katerega operaterja za telefonijo ti uporabljajo. Poleg tega pa ga je seveda možno nadgraditi enako kot preostale pakete ZATE. Za tiste starejše uporabnike, ki uporabljajo naprednejše funkcionalnosti, kot je mobilni internet, in si želijo zagotoviti še nižje cene ob nakupu novega telefonskega aparata, lahko paket nadgradijo z opcijami Plus z vključenim prenosom podatkov. Na voljo pa sta tudi opciji Sporočila 101 in Sporočila 1001, ki povečujeta število zakupljenih sporočil SMS oz. MMS.

Izbrane telefonske aparate bodo lahko naročniki paketa SENIOR ZATE kupovali po cenah, ki veljajo za naročniške pakete S ZATE, prav tako ob vezavi za najmanj 24 mesecev. Starejšim uporabnikom priporočamo naslednje telefone, ki so zaradi svojih funkcionalnosti še posebej primerni: Emporia Essence po ceni 20 € ter Samsung C3520 Citrus, MyPhone 1030 in Motorola Gleam + po ceni 10 €.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki