marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Si.mobil: Nov paket PREPROSTO ZAME


15.11.2011
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil predstavlja nov naročniški paket PREPROSTO ZAME, ki vključuje vse, kar uporabnik potrebuje: 999 minut klicev v vsa omrežja v Sloveniji, 999 sporočil SMS/MMS in 999 MB prenosa podatkov za le 19,90 EUR mesečne naročnine. Ponudba paketa PREPROSTO ZAME bo na voljo novim in obstoječim uporabnikom do 31. decembra 2011.

Si.mobil z novim, promocijskim paketom PREPROSTO ZAME uresničuje želje svojih uporabnikov, saj paket vključuje vse ključne storitve v idealnih količinah. To pomeni, da bo za večino uporabnikov paketa PREPROSTO ZAME edini mesečni strošek naročnina v višini le 19,90 EUR.

Naročniško razmerje na paketu PREPROSTO ZAME lahko uporabniki sklenejo tudi brez vezave. Obstoječi uporabniki lahko svoj dosedanji paket zamenjajo z novim, strošek menjave pa je odvisen od morebitne vezave in paketa, ki ga uporabljajo.

Uporabnikom paketa PREPROSTO ZAME so na voljo tudi mobilni telefoni iz Si.mobilove ponudbe po promocijskih cenah. V paketu PREPROSTO ZAME z vezavo za 24 mesecev je tako LG Optimus Me na voljo za 20 EUR, Samsung Galaxy Mini ter Nokia C5-00 pa za 60 EUR. Uporabniki lahko ob hkratni vezavi na opcijo Mini Plus za najmanj 24 mesecev izberejo tudi pametni telefon HTC Wildfire S po ceni 20 EUR.


Več o paketu PREPROSTO ZAME

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki