marketing
več | arhivpoudarjeno.
slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

članki

Storitev Minusiraj za znižanje mesečnega računa


11.03.2009
Objavil: Thomas Bergant

Družba Si.mobil v sodelovanju s podjetjem Sinhro odslej svojim naročnikom ponuja ekskluzivno možnost dodatnega znižanja mesečnega računa s storitvijo Minusiraj. V zameno za prejemanje informativnih sporočil MMS si lahko Si.mobilovi naročniki znižajo mesečni račun za 0,1 EUR na prejeti oglas.

Pri tem bodo prejeli največ pet sporočil dnevno oziroma 50 mesečno in si tako znižali račun do 5 EUR na mesec. Si.mobilovi naročniki, ki bodo storitev Minusiraj aktivirali v marcu, si bodo tekoči mesečni račun znižali še za dodatne 3 EUR.

Prijava na storitev in vsa sporočila so za uporabnika brezplačna. Uporabnik se lahko na storitev Minusiraj registrira na spletni strani www.mooble.si/minusiraj. Ob prijavi ima uporabnik možnost navesti zanj relevantne informacije, kar mu bo omogočilo prejemanje informativnih sporočil, prilagojenih njegovim interesom. Uporabnik lahko iz storitve Minusiraj izstopi in se tako odjavi od prejemanja informativnih sporočil kadarkoli, in sicer tako, da pošlje sporočilo SMS s ključno besedo MINUSIRAJ STOP na 4004 ali pa to sporoči na minusiraj@mooble.si.

Storitev Minusiraj deluje v obliki sporočil SMS/MMS, pri čemer je lahko oglas tudi vabilo, kupon, darilo, pesem, kmalu pa bo ponudba vključevala tudi možnosti prejemanja video sporočil. Storitev Minusiraj deluje na vseh telefonih, ki imajo možnost prejemanja sporočil MMS in imajo aktivirano storitev za prenos podatkov. Če uporabnik na telefonu nima nastavljenega prejemanja sporočil MMS ali prenosa podatkov, bo prejemal le sporočila SMS. Možnost prejemanja sporočil MMS si uporabnik lahko brezplačno namesti na Si.mobilovi spletni strani.

Več informacij: www.mooble.si/minusiraj

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki