marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Tudi Si.mobilovi naročniki bodo letos na Hrvaškem lahko "surfali" poceni ...


15.07.2013
Objavil: Thomas Bergant

Kot direktni odgovor na Mobitelovo ponudbo mobilnega interneta na Hrvaškem, so tudi pri Si.mobilu za svoje naročnike pripravili ugodno ponudbo za to poletje. Od četrtka, 18. julija dalje si lahko tudi Si.mobilovi naročniki vključijo opcijo "Internet Hrvaška", kjer za 9,90 € lahko 30 dni uporabljajo mobilni internet preko Hrvaškega operaterja VIPnet.

Opcija Internet Hrvaška vključuje neomejen prenos podatkov na Hrvaškem v mobilnem omrežju operaterja Vipnet. Cena opcije znaša 9,9 EUR mesečno ter velja 30 dni od vklopa oz. najdlje do 30. 9. 2013. Storitev se vklopi in izklopi prek SMS-a, portala Moj Si.mobil, na številki 040 40 40 40 ali na Si.mobilovih prodajnih mestih. Poslano SMS-sporočilo se zaračuna po veljavnem ceniku. Za prenos podatkov velja princip pravične uporabe storitev prenosa podatkov. Za storitev Internet Hrvaška je meja za uveljavljanje principa pravične uporabe 20 GB prenesenih podatkov znotraj posameznega obračunskega obdobja. Po preseženi meji 20 GB v mobilnem omrežju operaterja Vipnet se hitrost prenosa podatkov omeji na 64 kbit/s. Z naslednjim vklopom opcije (to je po pretečenih 30 dneh od prejšnjega vklopa opcije) se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Vipnet. Si.mobil ne odgovarja za kakovost storitve na omrežju Vipnet. Ponudba velja do 30. 9. 2013. Po tem datumu storitve ni več mogoče naročiti niti uporabljati.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki