marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Si.mobilovi uporabniki v letu 2013 poslali več kot milijardo sporočil


03.01.2014
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobilovi uporabniki dokazujejo, da so sporočila SMS in MMS še vedno med najbolj priljubljenimi načini izražanja lepih želja pred prazniki ter vstopom v novo leto.

Po številu poslanih sporočil SMS in MMS še vedno izstopa praznični december, ko so uporabniki poslali več kot 93 milijonov lepih želja prek sporočil SMS, kar predstavlja 9 % več poslanih sporočil kot decembra 2012. V celotnem letu 2013 pa so Si.mobilovci poslali več kot milijardo sporočil.

V letu 2013 so Si.mobilovi uporabniki poslali več kot milijardo sporočil, kar v primerjavi z letom poprej predstavlja 18 % rast. Samo zadnji dan starega leta in prvi dan novega leta so poslali skoraj 10 milijonov SMS-ov, kar je 5 % več kot leto poprej, ter več kot 430.000 MMS-ov, kar je 42 % več kot leto poprej.

»Ob koncu minulega leta so nam uporabniki še enkrat več dokazali, da kratka in enostavna sporočila ostajajo izredno priljubljena. Razloga sta dva: Si.mobilu zaupa vse več uporabnikov, hkrati pa lahko uporabniki z novimi paketi ORTO in NESKONČNI neomejeno kličejo in pošiljajo sporočila, pri čemer opažamo, da to tudi z veseljem počnejo,« pojasnjuje Jure Bohinc, segmentni vodja na Si.mobilu.

Po zadnjih podatkih (več: Tretje četrtletje 2013: poročilo o razvoju trga elektronskih komunikacij) Si.mobil po poslanih SMS sporočilih ohranja vodilni 45,6-odstotni delež na trgu. Med vodilnimi so tudi po deležu poslanih MMS sporočil.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki