marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Si.mobil na Dan Zemlje objavil letno poročilo 2008


22.04.2009
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je danes, na svetovni Dan Zemlje, 22. aprila, na svoji spletni strani objavil letno poročilo. Letno poročilo 2008 je ustvarjeno v skladu s filozofijo Re.misli in nadgrajuje Si.mobilovo brezpapirno usmeritev, saj je na voljo le v elektronski obliki.

Ob uresničevanju ideje odgovornega bivanja je Letno poročilo 2008 na voljo zgolj v elektronski obliki, in sicer na spletni povezavi www.simobil.si/lp2008. V Si.mobilu verjamejo, da v življenju štejejo prave odločitve in prave poti ter, da ima lahko še tako majhna gesta pomembne posledice. S tem, da letos niso natisnili letnega poročila, so pri življenju ohranili štiri odrasla drevesa.

Družba Si.mobil bo Re.misli v letu 2009 še tesneje vpela v svoje poslovanje in strateško razvijala. Potem ko so svojo okoljsko zavest pokazali tudi navzven, so naredili še korak naprej. Svojo pozornost bodo usmerili v skrb za čiste in zdrave vode v Sloveniji. Tudi zato je vodilni motiv letnega poročila za leto 2008 voda - kot prvo sporočilo javnosti in napoved smeri za okoljske aktivnosti v prihajajočem obdobju.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki