marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Si.mobil: iPhone 5, prve količine na voljo že ta petek


26.09.2012
Objavil: Thomas Bergant

Po neverjetnih prodajnih rezultatih, ki jih je iPhone 5 dosegel v prvih dneh prodaje v svetu, bo prva zaloga že v tem tednu na voljo pri Si.mobilu – ekskluzivno v Sloveniji, od 1 € dalje.

Zaradi postopne dobave, je na voljo izredno omejena količina, zato bo iPhone 5 16GB v črni in beli barvi v petek, 28. septembra 2012, na voljo na dveh Si.mobilovih prodajnih mestih:

- v centru Si.mobil Ljubljana Čopova, na Čopovi ulici 4
- v centru Si.mobil Maribor, na Glavnem trgu 17b

Oba centra bosta svoja vrata izjemoma odprla že ob 6:00.

Rezervacije za prvo dobavo (28. 9. 2012) zaradi omejene količine niso možne.

Za vse, ki ne boste mogli priti v petek v zgodnjih urah na prodajni mesti, Si.mobil že danes omogoča rezervacije za drugi val prodaje. Takoj, ko bo vaš telefon prispel na izbrano prodajno mesto, vas bo Si.mobil o tem obvestil preko SMS-a.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki