marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Internetni dvojček: Tudi Si.mobil združuje fiksni in mobilni internet


15.05.2012
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je predstavil poseben paket, ki združuje fiksni in mobilni internet. Gre za paket Internetni dvojček, ki poleg dostopa do fiksnega interneta ponuja tudi 15 GB mobilnega prenosa podatkov.

Poleg tega imajo naročniki paketa v ceno že vključeno tudi opcijo za mobilni internet Eurodata, s katero ugodneje prenašajo podatke v državah članicah EU, na Hrvaškem, v BiH in v Švici. Naročniki dobijo tudi do tri poštne predale z domeno @popolnapisarna.si z 1 GB prostora in wifi postajo Fritzbox 3790.

Storitev je zaenkrat na voljo le poslovnim uporabnikom, cene paketov pa se gibljejo od 32,00 € do 64,00 €, odvisno od izbrane hitrosti fiksnega interneta. Velja poudariti, da Internetni dvojček vsebuje varovalko za mobilni internet – če vam bo uspelo prekoračiti 15 GB prenosa podatkov, se vam prekomerna poraba ne bo zaračunala, znižala pa se bo hitrost prenosa podatkov.

Če želite prihraniti pri nakupu opreme, se lahko odločite za nadgradnjo paketa z Opcijo Plus, ki vam za dodatnih 15 EUR ponuja popust pri nakupu opreme v višini 300,00 EUR.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki