marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

slikaApple na WWDC predstavil novosti v iOS 14
24.06.2020

Apple je na konferenci WWDC, ki letos poteka preko spleta, predstavil novosti za prihajajočo različico operacijskega sistema iOS 14. Sedaj bodo tudi jabolčni uporabniki dobili nekaj funkcij, ki so že znane uporabnikom androidnih naprav.

članki

Internetni dvojček: Tudi Si.mobil združuje fiksni in mobilni internet


15.05.2012
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil je predstavil poseben paket, ki združuje fiksni in mobilni internet. Gre za paket Internetni dvojček, ki poleg dostopa do fiksnega interneta ponuja tudi 15 GB mobilnega prenosa podatkov.

Poleg tega imajo naročniki paketa v ceno že vključeno tudi opcijo za mobilni internet Eurodata, s katero ugodneje prenašajo podatke v državah članicah EU, na Hrvaškem, v BiH in v Švici. Naročniki dobijo tudi do tri poštne predale z domeno @popolnapisarna.si z 1 GB prostora in wifi postajo Fritzbox 3790.

Storitev je zaenkrat na voljo le poslovnim uporabnikom, cene paketov pa se gibljejo od 32,00 € do 64,00 €, odvisno od izbrane hitrosti fiksnega interneta. Velja poudariti, da Internetni dvojček vsebuje varovalko za mobilni internet – če vam bo uspelo prekoračiti 15 GB prenosa podatkov, se vam prekomerna poraba ne bo zaračunala, znižala pa se bo hitrost prenosa podatkov.

Če želite prihraniti pri nakupu opreme, se lahko odločite za nadgradnjo paketa z Opcijo Plus, ki vam za dodatnih 15 EUR ponuja popust pri nakupu opreme v višini 300,00 EUR.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki