marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Brezplačni vikend pogovori


25.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone novim in obstoječim naročnikom Orto Smart znotraj domačega omrežja ponovno omogoča brezplačne pogovore med vikendom. Vsi novi naročniki bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja pol leta brez mesečne naročnine uporabljali tudi mobilne storitve.

Si.mobil – Vodafone želi svojim naročnikom Orto Smart omogočiti čim bolj pestre ter dogajanja polne vikende in jim tako podarja klice po 0 evrov na minuto. Obstoječi in novi naročniki Orto Smart bodo ob koncih tedna, in sicer od petka od 19.30 do ponedeljka do 7.30, znotraj domačega omrežja klicali brezplačno. Ponudba 'brezplačni vikend pogovori' prične veljati danes, 24. maja 2007, in jo lahko izkoristijo vsi obstoječi in novi naročniki Orto Smart, ki bodo sklenili ali podaljšali naročniško razmerje za najmanj 24 mesecev. Ponudba 'brezplačni vikend pogovori' se bo naročnikom aktivirala samodejno in velja vse do preklica.

Nove uporabnike, ki bodo med 24. majem in 15. julijem 2007 sklenili naročniško razmerje Orto Smart, bo Si.mobil – Vodafone nagradil tudi s šestimi meseci brez mesečne naročnine.

Paket Orto Smart je namenjen mladim med 15. in 30. letom starosti. Ob brezplačnih klicih ob koncih tedna in pol leta brez naročnine za nove uporabnike, lahko naročniki Orto Smart med tednom telefonirajo v domačem omrežju za zgolj 2,09 evrocenta na minuto, prav toliko pa stane tudi cena sporočila SMS. Obenem so jim sedaj na voljo tudi štirje mobilniki (Sony Ericsson V630i, Sony Ericsson W200i, Nokia N70 in Samsung SGH-X520) po privlačnih cenah, znižanih za kar 20 evrov.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki