marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

Brezplačni vikend pogovori


25.05.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone novim in obstoječim naročnikom Orto Smart znotraj domačega omrežja ponovno omogoča brezplačne pogovore med vikendom. Vsi novi naročniki bodo ob sklenitvi naročniškega razmerja pol leta brez mesečne naročnine uporabljali tudi mobilne storitve.

Si.mobil – Vodafone želi svojim naročnikom Orto Smart omogočiti čim bolj pestre ter dogajanja polne vikende in jim tako podarja klice po 0 evrov na minuto. Obstoječi in novi naročniki Orto Smart bodo ob koncih tedna, in sicer od petka od 19.30 do ponedeljka do 7.30, znotraj domačega omrežja klicali brezplačno. Ponudba 'brezplačni vikend pogovori' prične veljati danes, 24. maja 2007, in jo lahko izkoristijo vsi obstoječi in novi naročniki Orto Smart, ki bodo sklenili ali podaljšali naročniško razmerje za najmanj 24 mesecev. Ponudba 'brezplačni vikend pogovori' se bo naročnikom aktivirala samodejno in velja vse do preklica.

Nove uporabnike, ki bodo med 24. majem in 15. julijem 2007 sklenili naročniško razmerje Orto Smart, bo Si.mobil – Vodafone nagradil tudi s šestimi meseci brez mesečne naročnine.

Paket Orto Smart je namenjen mladim med 15. in 30. letom starosti. Ob brezplačnih klicih ob koncih tedna in pol leta brez naročnine za nove uporabnike, lahko naročniki Orto Smart med tednom telefonirajo v domačem omrežju za zgolj 2,09 evrocenta na minuto, prav toliko pa stane tudi cena sporočila SMS. Obenem so jim sedaj na voljo tudi štirje mobilniki (Sony Ericsson V630i, Sony Ericsson W200i, Nokia N70 in Samsung SGH-X520) po privlačnih cenah, znižanih za kar 20 evrov.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki