marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Božično-novoletna akcija temelji na zaupanju


05.11.2007
Objavil: Thomas Bergant

Božično-novoletna akcija pri Si.mobil - Vodafone od 5. novembra prinaša novim uporabnikom pol leta brez mesečne naročnine. Oglaševalska kampanja, ki podpira božično-novoletno akcijo z vodilom ”[i]Ljudje, ki jim vi zaupate, zaupajo nam[/i]” je podkrepljena z raziskavo o zaupanju. Odličen pokazatelj priljubljenosti je tudi Si.mobilova 18-odstotna rast uporabnikov.

Si.mobil - Vodafone vsem novim naročnikom paketov Smart I, Smart II, Smart III in Orto Smart, ki bodo od 5. novembra 2007 do vključno 7. januarja 2008 kupili enega od telefonov iz aktualne ponudbe in hkrati sklenili naročniško razmerje za obdobje najmanj 24 mesecev, podarja pol leta brez mesečne naročnine. Novi naročniki paketa Orto Smart bodo poleg 6 mesecev brez mesečne naročnine lahko izkoristili tudi brezplačne pogovore med vikendi. V ponudbi božično-novoletne kampanje je Si.mobil – Vodafone naročnikom ponudil tudi šest najsodobnejših mobilnih telefonov: ekskluzivno na slovenskem trgu Sony Ericsson V640i, omejeno serijo - model Samsung SGH-J600v v kombinaciji z Applovim iPod Shuffle, Samsung SGH-E250v, Nokio 5300, LG KE970 Shine in LG KG800 Chocolate.

Kampanja temelji na zaupanju in je podkrepljena z izsledki raziskave, ki meri umeščenost blagovne znamke Simobil – Vodafone na slovenskem trgu. Kar 89,5% uporabnikov Si.mobil - Vodafone se je v raziskavi strinjalo s trditvijo, da so jim pri Si.mobil - Vodafone na voljo storitve, ki jim najbolj ustrezajo. Svojega sedanjega operaterja, Si.mobil - Vodafone, bi nekomu, ki se odloča za menjavo operaterja, priporočilo kar 91,4% vprašanih, je pokazala že omenjena raziskava.

Med vsemi anketiranci jih več kot pol (53%) meni, da Si.mobil - Vodafone nudi največ za ceno. Med uporabniki Si.mobil - Vodafona to vedo skoraj vsi, saj jih je takega mnenja kar 83%. Visoko pripadnost so uporabniki pokazali tudi s 89,3 odstotka pritrdilnih odgovorov, da bi, če bi v tem trenutku ponovno izbirali operaterja mobilne telefonije, za svojega operaterja zagotovo ponovno izbrali Si.mobil - Vodafone. Zadovoljstvo s Si.mobil – Vodafone so uporabniki izrazili tudi z odgovorom na vprašanje, ali v prihodnjem letu dni nameravajo zamenjati operaterja; več kot 93% odstotkov uporabnikov Si.mobil – Vodafone je odgovorilo, da ne. Visoko preferenco do blagovne znamke Si.mobil – Vodafone so njihovi uporabniki dokazali tudi s tem, da bi jih bilo kar 86,6 odstotka najraje pri Si.mobil – Vodafone.

Raziskavo za Si.mobil – Vodafone izvaja podjetje za raziskovanje in načrtovanje Aragon. V raziskovalni vzorec sta bila vključena 1602 uporabnika štirih ponudnikov mobilnih storitev: Si.mobil - Vodafone, Mobitel, Debitel, Izi mobil in Mmobil.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki