marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Si.mobil bo prve uporabnike javne uprave priklopil februarja


07.01.2016
Objavil: Thomas Bergant

Državna revizijska komisija je v celoti zavrnila vloženo revizijo za storitve mobilne telefonije in nakup mobilnih aparatov državnega ponudnika. To pomeni, da je bila prvič v zgodovini razpisov za storitve mobilne telefonije izbrana družba Si.mobil. Slednja bo prve uporabnike javne uprave pričel priklapljati že februarja.

Dejan Turk, predsednik uprave družbe Si.mobil in Vip mobile, je odločitev revizije pozdravil: »Včeraj smo prejeli sklep Državne revizijske komisije, da so zahtevek za revizijo državnega ponudnika v celoti zavrnili. Tako smo kot najugodnejši ponudnik za storitve mobilne telefonije pridobili več kot 12.000 novih uporabnikov – prve bomo začeli priklapljati že februarja. Pridobitev storitev mobilne telefonije je samo ena izmed številnih uspešnih zgodb preteklega leta, kar potrjuje naše dobro opravljeno delo tako na LTE omrežju kot na produktni ravni, kjer smo uporabnike razveseljevali z revolucionarnimi paketi. Leto 2015 je bilo tudi polno mejnikov, saj je konec poletja v našo skupino prišel Amis, septembra smo dobili že 700.000. uporabnika in v celem letu pridobili 10-krat več uporabnikov kot v letu 2014. Prepričan sem, da bomo še naprej uspešni in bomo v letošnje leto prinesli svežo, inovativno ponudbo, ki bo razgibala zdaj nekoliko zaspani konvergenčni trg.«

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki