marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

9 mesecev brez naročnine in še nižje cene telefonov


20.06.2008
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil bo s koncem junija poletno osvežil ponudbo za nove uporabnike SMART in jim omogočil 9 mesecev brez mesečne naročnine. Novi in obstoječi uporabniki paketa ORTO SMART pa bodo lahko tudi brezplačno klicali med vikendi.

Si.mobil z novo in osveženo blagovno znamko poleg nove energije ponuja uporabnikom tudi sveže, a vroče novosti. Tako bodo vsi novi uporabniki naročniških paketov SMART ob nakupu mobilnika in vezavi za 24 mesecev lahko uporabljali storitve izbranega paketa SMART devet mesecev brezplačno.

Naročniki ORTO SMART bodo ob koncih tedna, in sicer od petka 19.30 ure do ponedeljka 7.30 ure, ter prazniki, znotraj omrežja Si.mobil v Sloveniji klicali brezplačno. Ponudbo 'brezplačni pogovori med vikendi' lahko izkoristijo vsi obstoječi in novi naročniki ORTO SMART, ki bodo sklenili ali podaljšali naročniško razmerje za 24 mesecev. Ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi' se bo naročnikom aktivirala samodejno.

Obenem so sedaj vsem naročnikom na voljo tudi mobilniki Sony Ericsson V640i live! in Samsung SGH-J700 live! za 20 €, Sony Ericsson W380i za 40 € in Nokia N73 live! za 60 €.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki