marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Šesti Žur z razlogom je ponovno privabil množico ljubiteljev elektronske glasbe


30.08.2009
Objavil: Thomas Bergant

V soboto, 29. avgusta, je v prestolnici kljub dežju množica mladih iz Slovenije in tujine žurala z razlogom. Dobrodelni Si.mobilov Žur z razlogom, tokrat šesti po vrsti, je tudi letos potekal ob ritmih DJ Umeka v ljubljanskem parku Tivoli.

S to prireditvijo želi Si.mobil pri pripadnikih ORTO generacije prebuditi socialni čut in jim pokazati, da lahko že z drobno gesto, kot je donacija enega evra, pomagajo vrstnikom v stiski. Si.mobil je poleg vseh zbranih sredstev društvu Beli obroč prispeval tudi 10.000 evrov, ki jih bo društvo Beli obroč porabilo za ureditev prijaznih sob po Sloveniji.

Da bi pomagali Belemu obroču Slovenije zbrati še več sredstev kot prejšnja leta, je Si.mobil letos poleg SMS donacije, ki je predstavljala tudi dobrodelno vstopnico na Žur z razlogom, skupaj s partnerji dogodka ponudil dodatne možnosti, kako pomagati mladim žrtvam kaznivih dejanj. Beli obroč Slovenije bo ob podpori Mestne občine Ljubljana z zbranimi dobrodelnimi sredstvi odprl prvo prijazno sobo v Ljubljani, in sicer v prostorih Belega obroča Slovenije. Pripravljenost za sodelovanje in interes za postavitev prijaznih sob pa so pokazali tudi drugi slovenski župani in centri za socialno delo.

V kazenskih postopkih otroci in mladi nastopajo kot žrtve kaznivih dejanj in zaradi travmatičnih izkušenj težko spregovorijo o dogodkih, ki so jih izjemno zaznamovali. Prostori na policijskih postajah in sodiščih namreč ne nudijo zadostnega občutka varnosti in zaupanja, zato se žrtve težje odprejo za izpoved. Zvočni in slikovni zapisi pripovedi v prijaznem okolju, ob spoštovanju pravil kazenskega postopka, bodo služili kot dokaz, žrtvam pa bo prizanešeno z večkratnimi mučnimi zaslišanji.

˝Med mladimi moramo razvijati družbeno odgovornost. Več pomeni en evro pomoči kot za tisoč evrov sočutja,˝ je poudarila Vlasta Nussdorfer, predsednica društva Beli obroč in dodala: ˝Čeprav vsak dan govorimo o nasilju in zlorabah, so policijske statistike več kot zgovorne. Vsak drugi dan v letu pride do kaznivega dejanja zoper življenje in telo mladostnika. Najstniško nasilje beleži vsaj dva primera na teden, prav tako pa se v povprečju vsakih osemnajst dni zgodi kaznivo dejanje zoper življenje in telo mladostnika, katerega povzročitelj izhaja iz njegovega družinskega okolja.˝

Dejan Turk, predsednik uprave Si.mobila, pa je ob sedaj že šestem dobrodelnem dogodku za mlade dejal: ˝Z Žurom z razlogom želi Si.mobil mlade vsako leto spomniti, da je dober namen na dosegu rok - na mobilnem telefonu. Želimo spodbuditi humanitarni čut v mladih in jih prek zabave spodbuditi k SMS doniranju. Letos smo se skupaj z Belim obročem odločili, da zbrana sredstva namenimo ureditvi prijaznih sob po Sloveniji. Prav je, da otrokom in mladim, ki so že tako žrtve kaznivih dejanj, omogočimo, da svojo težko zgodbo povedo v okolju, ki jih ne bo dodatno obremenjevalo.˝

Vendar dobrodelno zbiranje prispevkov še ni končano. Do 30. 9. 2009 lahko Si.mobilovi, Mobitelovi in Tušmobilovi uporabniki še vedno pošljejo SMS sporočilo z besedo BELIOBROC na 1919 in namenijo 1 EUR Belemu obroču Slovenije. Si.mobilovi uporabniki pa lahko donirajo Belemu obroču tudi prek portala Vodafone live!.

Si.mobil se ob uspešno izpeljanem Žuru z razlogom zahvaljuje Mestni občini Ljubljana, ki podpira tovrstne prireditve, DJ Umeku, partnerju dogodka podjetju Samsung in medijskima partnerjema dogodka podjetju Europlakat in reviji Cosmopolitan ter družbi Pro plus, ki je predvajala dobrodelne promocijske spote. Pri projektu pa so nam na pomoč priskočili še Futuristični marketing, Najdi.si, Mediabus, Fini oglasi, tiskarna Eclipse print in G3 SPIRITS.

Si.mobil je danes dopoldne pokazal svoj čut do okolja in družbe tudi s čiščenjem širšega območja prizorišča včerajšnjega dogodka v parku Tivoli.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki