marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Serija Galaxy S25 bo opremljena samo s procesorji Exynos


08.03.2024
Objavil: Dare Gliha

Nova govorica, ki jo je @OreXda objavil na portalu X, prinaša slabe novice za tiste, ki ne odobravajo uporave Samsungove linije čipov Exynos. Po navedbah tega vira Samsung v trenutni fazi razvoja načrtuje, da bo celotna linija Galaxy S25 uporabljala lastne procesorje Exynos - predvidevamo, da to pomeni še nenapovedani Exynos 2500.

To pomeni, da bodo lastne čipe uporabili v vseh modelih serije S25, v vseh državah sveta. Po drugi strani bosta Galaxy Z Fold7 in Galaxy Z Flip7 uporabljala samo Qualcommove čipe Snapdragon (predvidoma 8. generacije 4), medtem ko bosta vstopna in srednja serija Galaxy A v letu 2025 imela mešanico procesorjev podjetij MediaTek in Samsung.

Ker je do začetka prodaje in tudi najave katere koli od teh naprav še tako daleč, opozarjamo, da je treba to informacijo jemati z veliko mero previdnosti, zlasti ker je trenutno še ni "potrdil" noben drug zanesljivi vir. Konec koncev je bila tudi sama objava na portalu X je bila precej kratka.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki