marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Nova Sennheiser VMX 100 modrozoba slušalka


03.10.2007
Objavil: Jakob Jurkošek

Iz nemškega podjetja Sennheiser, znanega predvsem po odličnih mikrofonih in slušalkah, na področju mobilnih tehnologij pa še dokaj neznanega, prihaja nova modrozoba slušalka VMX 100.

Ta nova Sennheiserjeva stvaritev ima vgrajeno VoiceMax tehnologijo dveh mikrofonov. Omenjena tehnologija uporablja edinstven usmerjevalni sistem, ki s pomočjo dveh mikrofonov in napredne digitalne obdelave zvoka loči govor od preostalega motečega hrupa iz okolice. Nadležni zvoki, kot so veter, hrup prometa ali mehanskih naprav ali pa mrmranje množice, so učinkovito odpravljeni, za zagotavljanje čistejšega in lažje razumljivega pogovora.

Prav tako, kot omogoča tehnologija dveh mikrofonov lažje razumevanje govora uporabnika, sistem VoiceMax obenem pametno izloči moteč hrup okolice od prihajajočih klicev, s čimer se uporabniku omogoči, da sliši sogovornika bolje.

S težo 15 gramov, se ne le prilega obliki ušesa, temveč je zahvaljujoč edinstvenemu 3D krogličnemu spoju, doseženo nadpovprečno udobno nošenje. To omogoča prilagoditev držala mikrofona popolnoma osebnim preferencam. Držalo obenem omogoča tudi samodejno ugašanje in prižiganje slušalke, glede na to ali je izvlečeno ali ne.

Diskretna, trpežna in izpopolnjena v detajlih, nam VMX 100 slušalka z dvosmernim zvočnikom omogoča nošenje le-te tako na desnem, kot tudi na levem ušesu. Kompatibilna je z vsemi mobilniki z vgrajeno Bluetooth tehnologijo in je v prodaji od junija 2007.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki