marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaElon Musk začasno ustavil nakup Twitterja
16.05.2022

Napoved Elona Muska o nakupu Twitterja je na družabnem omrežju precej odmevala, kresala so se mnenja, ali je to dobra, ali slaba novica. S strani Musk pa sedaj prihaja zanimiv obrat, saj je sporočil, da je posel "začasno ustavljen".

slikaHuawei vstopa v poslovno okolje
14.05.2022

Izvršni direktor podjetja Huawei Richard Yu je napovedal podporo rešitvam za pisarniška okolja, ki brezhibno delujejo s širokim naborom pametnih naprav, vključno s prenosnimi, namiznimi in tabličnimi računalniki, monitorji in nosljivimi napravami. Obravnavale bodo ključna področja, kot so javna uprava, izobraževanje, proizvodnja, promet, finance in energija.

slikaWhatsApp pričel uvajati reakcije na sporočila
13.05.2022

Funkcija odzivov na sporočila, ki jo je WhatsApp napovedal prejšnji mesec, je zdaj na voljo uporabnikom. Deluje podobno kot Facebookove reakcije - dolgo pritisnete sporočilo WhatsApp in izberete emotikon, s katerim želite reagirati.

slikaSnapdragon 8 Gen 1+ je prestavljen na drugo polovico leta 2022
11.05.2022

Qualcomm naj bi ta mesec predstavil čipovje Snapdragon 8 Gen 1+, vendar iz Kitajske prihajajo novice, da bomo platformo najverjetneje videli šele v drugi polovici leta. Po navedbah Digital Chat Station, ki je pri takšnih govoricah običajno točen, je razlog trenutna epidemična situacija na Kitajskem.

slikaApple ustavil proizvodnjo zaslonov OLED družbe BOE za iPhone 13
09.05.2022

Novo poročilo trdi, da je proizvodnja zaslona OLED za iPhone 13 v podjetju BOE od februarja ustavljena. Po navedbah korejskega časopisa The Elec je bila zasnova širine vezja spremenjena brez predhodnega dovoljenja, zato je Apple svojemu partnerju naročil, naj ustavi proizvodnjo.

članki

Sejem IFA Berlin se bo vrnil septembra


19.04.2022
Objavil: Dare Gliha

IFA je naznanila, da bo letošnji sejem IFA Berlin potekal v fizični obliki od 2. do 6. septembra na že znanem prizorišču. Na dogodku bodo predstavili najnovejše dosežke na področju zabavne elektronike, gospodinjskih aparatov, informacijske tehnologije in telekomunikacij.

"Končno je napočil čas, da se "spravimo k stvari" in ponovno organiziramo sejem v polni velikosti na tleh sejma Messe Berlin in v mestu, ki ni le prestolnica največjega evropskega potrošniškega trga, temveč se je razvilo tudi kot evropsko medijsko središče. Svojo udeležbo so že napovedale številne vodilne svetovne blagovne znamke. Zaenkrat beležimo veliko povpraševanje za področje IFA Fitness & Digital Health in oddelek gospodinjskih aparatov," je povedal Jens Heithecker, izvršni direktor sejma IFA.

Današnja novica prihaja po tem, ko je bil sejem IFA leta 2021 odpovedan zaradi negotovosti glede COVID-19. "Industrija si močno želi vrnitve k osebnemu dogodku, mi pa smo se zavezali, da bomo to septembra letos v Berlinu varno in uspešno uresničili," je dodal Martin Ecknig, izvršni direktor družbe Messe Berlin. Prizorišča, kjer se običajno odvija sejem IFA.

Ob teh novicah iz Berlina se vsekakor zdi, da se svet vrača v čase pred globalno pandemijo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki