marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

Sejem IFA Berlin se bo vrnil septembra


19.04.2022
Objavil: Dare Gliha

IFA je naznanila, da bo letošnji sejem IFA Berlin potekal v fizični obliki od 2. do 6. septembra na že znanem prizorišču. Na dogodku bodo predstavili najnovejše dosežke na področju zabavne elektronike, gospodinjskih aparatov, informacijske tehnologije in telekomunikacij.

"Končno je napočil čas, da se "spravimo k stvari" in ponovno organiziramo sejem v polni velikosti na tleh sejma Messe Berlin in v mestu, ki ni le prestolnica največjega evropskega potrošniškega trga, temveč se je razvilo tudi kot evropsko medijsko središče. Svojo udeležbo so že napovedale številne vodilne svetovne blagovne znamke. Zaenkrat beležimo veliko povpraševanje za področje IFA Fitness & Digital Health in oddelek gospodinjskih aparatov," je povedal Jens Heithecker, izvršni direktor sejma IFA.

Današnja novica prihaja po tem, ko je bil sejem IFA leta 2021 odpovedan zaradi negotovosti glede COVID-19. "Industrija si močno želi vrnitve k osebnemu dogodku, mi pa smo se zavezali, da bomo to septembra letos v Berlinu varno in uspešno uresničili," je dodal Martin Ecknig, izvršni direktor družbe Messe Berlin. Prizorišča, kjer se običajno odvija sejem IFA.

Ob teh novicah iz Berlina se vsekakor zdi, da se svet vrača v čase pred globalno pandemijo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki