marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

Sega kupuje družbo Rovio Entertainment


05.05.2023
Objavil: Dare Gliha

Korporacija Sega je objavila, da namerava za 706 milijonov evrov prevzeti podjetje Rovio Entertainment Oyj, izdelovalca igre Angry Birds. Posel naj bi bil zaključen do septembra, Sega pa bo prevzela razvoj mobilnih iger podjetja Rovio in uporabila strokovno znanje finskega podjetja na področju mobilnih iger za razvoj večplatformnih naslovov iz Seginega portfelja intelektualne lastnine.

"Med hitro rastočim svetovnim trgom iger ima trg mobilnih iger še posebej velik potencial, zato je dolgoročni cilj družbe Sega pospešiti svojo širitev na tem področju. Počutim se blagoslovljenega, da lahko napovem takšno transakcijo s podjetjem Rovio, ki je lastnik igre Angry Birds,"je povedal Haruki Satomi, predsednik in izvršni direktor družbe Sega Sammy Holdings

V sporočilu za javnost so omenjeni tudi načrti družbe Sega, da bo pomagala razširiti platformo družbe Rovio "zunaj mobilnih iger", kar bi lahko pomenilo nove igre Angry Birds za konzole ter nove celovečerne filme in televizijske serije. Roviove mobilne igre so bile prenesene več kot 5 milijardkrat, platforma Beacon za razvoj iger pa je še en ključni del prevzema družbe Sega.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki