W910 Walkman® dobil nagrado Best Handset za najboljši mobilni telefon leta 2008, ki jo je združenje GSM Association podelilo ob 13. izdaji nagrad za mobilne telefone Global Mobile Awards 2008." />
marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaNEO sedaj tudi kot aplikacija za pametne TV sprejemnike
04.12.2020

Platforma NEO je odslej naročnikom televizije Telekoma Slovenije na voljo tudi kot aplikacija NEO TV Lite, ki deluje na pametnih TV sprejemnikih z operacijskim sistemom Android TV od različice 7.0 dalje. Na ta način je rešitev NEO naročnikom na voljo prek NEO Smartboxa, aplikacije NEO za mobitele in tablice ter odslej tudi aplikacije za pametne televizorje.

slikaA1 Slovenija omogoča plačevanje storitev in vsebin podjetja Apple preko mesečne položnice
04.12.2020

Danes so pri A1 Slovenija pričeli svojim naročnikom ponujati možnost plačevanja za njihove najljubše vsebine in storitve, ki jih ponuja podjetje Apple, vključno z aplikacijami iz App Store, Apple Music, Apple TV+, serijami in filmi iz aplikacije Apple TV, knjigami iz Apple Books in storitvi shranjevanja podatkov v oblaku iCloud z vsemi Applovimi izdelki prek mesečne položnice za mobilne storitve.

slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

članki

Združenje GSM Association razglasilo Sony Ericsson W910 Walkman® za najboljši mobilni telefon leta 2008


15.02.2008
Objavil: Thomas Bergant

Sony Ericsson z veseljem sporoča, da je njegov telefon W910 Walkman® dobil nagrado Best Handset za najboljši mobilni telefon leta 2008, ki jo je združenje GSM Association podelilo ob 13. izdaji nagrad za mobilne telefone Global Mobile Awards 2008.

W910 Walkman® je bil predstavljen lansko leto in je namenjen zabavi, naj si bo glasbi, 3D igram, videu ali uporabi spleta preko hitre povezave. Telefon je narejen tako, da uporabnikom omogoča poslušanje svoje najljubše glasbe na točno tak način, kot si jo želijo poslušati. Aplikacije kot so Shake Control uporabniku omogočajo upravljanje z igricami ali preskakovanje in naključno predvajanje skladb s pomočjo premikanja telefona. Aplikacija SenseMeTM pa dovoljuje, da uporabniki odkrijejo glasbo, ki jim ustreza glede na njihovo počutje in življenjski tempo. Kompletu je dodana pomnilniška kartica Memory Stick Micro™ kapacitete 1 GB, na kateri lahko uporabniki shranijo preko 900 pesmi*, razširljivi pomnilnik pa jim omogoča še prostor za mnogo več.

»Zelo smo ponosni, da smo prejeli tako prestižno nagrado za izdelek, ki se je izkazal za zelo priljubljenega,« je dejal izvršni direktor Sony Ericsson Dick Komiyama. »W910 Walkman® omogoča hitrejše in lažje prenašanje ali nalaganje glasbe. Njegova zasnova pa omogoča več od glasbe in posega na področja iger, video posnetkov in spleta.«

Od predstavitve telefona W800 Walkman® v avgustu 2005, je bilo po celotnem svetu prodanih več kot 57 milijonov Walkman® telefonov. Serija telefonov Walkman® se je od predstavitve bliskovito širila, nazadnje s predstavitvijo modela W980 Walkman® na letošnjem kongresu Mobile World Congress. Zadnji model iz serije Walkman® svojim kupcem ponuja vrhunski in čisti zvok, pomnilnik za preko 8.000 pesmi in možnostjo Walkman® on Top, ki uporabnikom omogoča upravljanje z vso svojo glasbo tudi izven telefona.

“WALKMAN®” in logotip sta blagovni znamki ali registrirani blagovni Sony Corporation.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki