marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Še več brezvrvičnosti


13.03.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Po najnovejših raziskavah bo tretjina vse možne brezvrvične opreme do leta 2011 popolnoma integrirana v nove mobilne naprave.

V štirih letih bo 32% vseh brezvrvčnih standardov (bluetooth, Wi-Fi, WiMedia, GPS, FM radio...] vgrajeno v povezljivostni paket, kjer bo združenih več naprav ali pa bodo naprave vgrajene z gostiteljskim ali baznim omrežnim procesorjem.

Raziskovalna družba ABI Research pričakuje, da bodo omenjeni standardi vgrajeni večinoma v mobilne naprave ali mobilne računalnike.

Direktor omenjene družbe Stuart Carlaw: "Smo na stičišču visoke stopnje integracije, medtem ko prodajalci hočejo ponuditi še več za svoj denar. S tem bi se spremenili in razločili na zelo konkurenčnih trgih.

Primeri integracije so že videni na izdelku Broadcom BCM4325, ki ima na samo enem vezju vgrajene standarde: Bluetooth, FM radio in pa Wi-fi."

Dodal je še, da so take integracije zelo pomembno orodje, ki ga bo prodajalci uporabljali in s tem obdržali razlike na trgih. Tako bodo izdelovalci od dobaviteljev iztisnili vsak možen cent.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki