marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

slikaRast prodaje slikovnih senzorjev za mobilni trg
12.10.2020

Čeprav zaradi še vedno trajajoče korona krize skorajda celoten trg beleži padce prodaje, pa je trg slikovnih senzorjev vseeno v vzponu. V prvem polletju 2020 je tako zabeležena kar 15 odstotna rast glede na enako obdobje lani, skupen prihodek v tem času pa znaša 6,3 milijarde dolarja.

članki

Sony Ericsson podeljuje nagrade za izjemne dosežke globalne skupnosti za ustvarjanje mobilnih vsebin


28.11.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Sony Ericsson je včeraj objavila svojo prvo podelitev nagrad Sony Ericsson Content Awards. Nagrade za leto 2007, ki so namenjene za izjemne dosežke sedanjih partnerjev za razvoj vsebin, poudarjajo zavezanost podjetja oblikovanju in poglobitvi odnosov z globalno skupnostjo za ustvarjanje mobilnih vsebin.

Dobitniki nagrad za leto 2007 bodo proglašeni na uradni spletni podelitvi, ki bo 18. decembra 2007.

»Sony Ericsson uporabnikom brez kakršnih koli zadržkov ali omejitev omogoča prenos vsebin tretjih oseb,« je povedal Ulf Wretling, vodja oddelka za razvoj in komunikacije pri Sony Ericssonu. »Naši globalni partnerji za razvoj so naredili in nadaljujejo izjemno delo pri nadgrajevanju izkušenj, ki jih imajo uporabniki s svojimi telefoni. Nagrade so odličen način za priznanje tem inovatorjem.«

Objava nagrad Sony Ericsson Content Awards odraža razvoj mobilnih telefonov od zgolj pripomočka za komuniciranje do vseživljenjske mobilne naprave, ki je odprta tudi drugim vsebinam. Kot je Wretling dodal, imajo današnji telefoni moč in funkcionalnost, ki uporabnikom na poti omogočata večjo produktivnost in zabavo. »Do zdaj niso mogli uporabniki ne pri mobilnih poslovnih aplikacijah niti pri 3D igrah in digitalni glasbi izkusiti tako močnega in intuitivnega doživetja.«

Nagrade Content Awards za leto 2007 nagrajujejo dosežke razvijalcev mobilnih vsebin na petih področjih: igre, obdelava slik, produktivna mobilnost, glasba in zvok ter teme in grafika. Žirija, ki jo sestavljajo strokovnjaki s področja industrije vsebine, bo nominirance v naslednjih kategorijah ocenjevala na podlagi enostavnosti uporabe, zabave, inovativnosti, videza in zvočne učinkovitosti.

Nominiranci za leto 2007 so:

Igre
- Fishlabs – »Deep«
- EA Mobile – »Fight Night Round 3«
- Mr Goodliving – »Playman Extreme Running«
- I-Play – »3D The Fast and The Furious Fugitive«
- Digital Chocolate – »Brick Breaker Revolution«

Obdelava slik
- Warelex – »Mobiola Webcamera«
- Vitamin – »Vitamins SlideShow Wallpaper«
- BitCycle – »Slide Show Viewer 2«
- BitCycle – »Autocam«
- BitCycle – »Pull Face Image Manipulator«
- Vringo – »Video ring signals«

Produktivna mobilnost
- Mobile Nordic – »118 Adressboken«
- Opera – »Opera Mini 4.0«
- AccuWeather – »AccuWeather«
- Fring – »Fring«
- Mobispine –»Mobispine«

Glasba & zvok
- Vitamin – »Music Quiz«
- Vitamin – »Album Art Wallpaper«
- Grace Note – »Track ID«
- Kara OK – »Lyric Show«
- EMDO – »DropMe«

Teme & grafika
- Lawton & Yeo – »Themes for S500«
- USTwo – »Themes for W950«
- Cybercom – »Premium generic Themes on Fun & Downloads«
- Metronize/Clavitones – »The Geeks themes and graphics«
- Vitamin SE Media – »Contour Tracer

Več o nagradah Content Awards za leto 2007 si lahko od današnjega dne naprej preberete na spletnem mestu http://www.sonyericsson.com/contentawards. Poleg predstavitve nominirancev in sodnikov si lahko obiskovalci preberejo še dodatne informacije v zvezi z nagradami, npr. življenjepise ustvarjalcev vsebin in intervjuje z vodilnimi možmi družbe Sony Ericsson.

Številne aplikacije, ki so nominirane za nagrade Content Awards za leto 2007, so že naložene v izbrane telefone Sony Ericsson in so na voljo tudi prek prodajnih kanalov PlayNow™, Fun & Downloads in Application Shop.

PlayNow™
PlayNow™ je priljubljena storitev Sony Ericssona za prenos v telefon (OTA). Najdete jo neposredno v meniju večine telefonov Sony Ericsson. 6. novembra 2007 je družba Sony Ericsson predstavila novo areno PlayNow™, ki je najnovejša različica izkušnje PlayNow™. Nova arena PlayNow™ končnim uporabnikom ponuja razširjen katalog z vsebino, ki je dostopen tako prek telefona kot tudi prek računalnika in vsebuje storitev TrackID™ za prepoznavanje glasbe. Izboljšana storitev PlayNow™ bo na izbranih tržiščih predstavljena v drugem četrtletju leta 2008 s stalnimi posodobitvami čez leto.

Application Shop
Sony Ericssonova Application Shop končnim uporabnikom ponuja številne aplikacije za naše telefone z operacijskim sistemom Symbian/UIQ. Pošljete lahko katero koli pravilno sestavljeno, preizkušeno datoteko z znakom Symbian SIS. Trgovina je učinkovita pot za prodor na tržišče za razvijalce operacijskih sistemov Symbian/UIQ za telefone Sony Ericsson.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki