marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Sony Ericsson podeljuje nagrade za izjemne dosežke globalne skupnosti za ustvarjanje mobilnih vsebin


28.11.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Sony Ericsson je včeraj objavila svojo prvo podelitev nagrad Sony Ericsson Content Awards. Nagrade za leto 2007, ki so namenjene za izjemne dosežke sedanjih partnerjev za razvoj vsebin, poudarjajo zavezanost podjetja oblikovanju in poglobitvi odnosov z globalno skupnostjo za ustvarjanje mobilnih vsebin.

Dobitniki nagrad za leto 2007 bodo proglašeni na uradni spletni podelitvi, ki bo 18. decembra 2007.

»Sony Ericsson uporabnikom brez kakršnih koli zadržkov ali omejitev omogoča prenos vsebin tretjih oseb,« je povedal Ulf Wretling, vodja oddelka za razvoj in komunikacije pri Sony Ericssonu. »Naši globalni partnerji za razvoj so naredili in nadaljujejo izjemno delo pri nadgrajevanju izkušenj, ki jih imajo uporabniki s svojimi telefoni. Nagrade so odličen način za priznanje tem inovatorjem.«

Objava nagrad Sony Ericsson Content Awards odraža razvoj mobilnih telefonov od zgolj pripomočka za komuniciranje do vseživljenjske mobilne naprave, ki je odprta tudi drugim vsebinam. Kot je Wretling dodal, imajo današnji telefoni moč in funkcionalnost, ki uporabnikom na poti omogočata večjo produktivnost in zabavo. »Do zdaj niso mogli uporabniki ne pri mobilnih poslovnih aplikacijah niti pri 3D igrah in digitalni glasbi izkusiti tako močnega in intuitivnega doživetja.«

Nagrade Content Awards za leto 2007 nagrajujejo dosežke razvijalcev mobilnih vsebin na petih področjih: igre, obdelava slik, produktivna mobilnost, glasba in zvok ter teme in grafika. Žirija, ki jo sestavljajo strokovnjaki s področja industrije vsebine, bo nominirance v naslednjih kategorijah ocenjevala na podlagi enostavnosti uporabe, zabave, inovativnosti, videza in zvočne učinkovitosti.

Nominiranci za leto 2007 so:

Igre
- Fishlabs – »Deep«
- EA Mobile – »Fight Night Round 3«
- Mr Goodliving – »Playman Extreme Running«
- I-Play – »3D The Fast and The Furious Fugitive«
- Digital Chocolate – »Brick Breaker Revolution«

Obdelava slik
- Warelex – »Mobiola Webcamera«
- Vitamin – »Vitamins SlideShow Wallpaper«
- BitCycle – »Slide Show Viewer 2«
- BitCycle – »Autocam«
- BitCycle – »Pull Face Image Manipulator«
- Vringo – »Video ring signals«

Produktivna mobilnost
- Mobile Nordic – »118 Adressboken«
- Opera – »Opera Mini 4.0«
- AccuWeather – »AccuWeather«
- Fring – »Fring«
- Mobispine –»Mobispine«

Glasba & zvok
- Vitamin – »Music Quiz«
- Vitamin – »Album Art Wallpaper«
- Grace Note – »Track ID«
- Kara OK – »Lyric Show«
- EMDO – »DropMe«

Teme & grafika
- Lawton & Yeo – »Themes for S500«
- USTwo – »Themes for W950«
- Cybercom – »Premium generic Themes on Fun & Downloads«
- Metronize/Clavitones – »The Geeks themes and graphics«
- Vitamin SE Media – »Contour Tracer

Več o nagradah Content Awards za leto 2007 si lahko od današnjega dne naprej preberete na spletnem mestu http://www.sonyericsson.com/contentawards. Poleg predstavitve nominirancev in sodnikov si lahko obiskovalci preberejo še dodatne informacije v zvezi z nagradami, npr. življenjepise ustvarjalcev vsebin in intervjuje z vodilnimi možmi družbe Sony Ericsson.

Številne aplikacije, ki so nominirane za nagrade Content Awards za leto 2007, so že naložene v izbrane telefone Sony Ericsson in so na voljo tudi prek prodajnih kanalov PlayNow™, Fun & Downloads in Application Shop.

PlayNow™
PlayNow™ je priljubljena storitev Sony Ericssona za prenos v telefon (OTA). Najdete jo neposredno v meniju večine telefonov Sony Ericsson. 6. novembra 2007 je družba Sony Ericsson predstavila novo areno PlayNow™, ki je najnovejša različica izkušnje PlayNow™. Nova arena PlayNow™ končnim uporabnikom ponuja razširjen katalog z vsebino, ki je dostopen tako prek telefona kot tudi prek računalnika in vsebuje storitev TrackID™ za prepoznavanje glasbe. Izboljšana storitev PlayNow™ bo na izbranih tržiščih predstavljena v drugem četrtletju leta 2008 s stalnimi posodobitvami čez leto.

Application Shop
Sony Ericssonova Application Shop končnim uporabnikom ponuja številne aplikacije za naše telefone z operacijskim sistemom Symbian/UIQ. Pošljete lahko katero koli pravilno sestavljeno, preizkušeno datoteko z znakom Symbian SIS. Trgovina je učinkovita pot za prodor na tržišče za razvijalce operacijskih sistemov Symbian/UIQ za telefone Sony Ericsson.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki