marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Sony Ericsson podeljuje nagrade za izjemne dosežke globalne skupnosti za ustvarjanje mobilnih vsebin


28.11.2007
Objavil: Thomas Bergant

Družba Sony Ericsson je včeraj objavila svojo prvo podelitev nagrad Sony Ericsson Content Awards. Nagrade za leto 2007, ki so namenjene za izjemne dosežke sedanjih partnerjev za razvoj vsebin, poudarjajo zavezanost podjetja oblikovanju in poglobitvi odnosov z globalno skupnostjo za ustvarjanje mobilnih vsebin.

Dobitniki nagrad za leto 2007 bodo proglašeni na uradni spletni podelitvi, ki bo 18. decembra 2007.

»Sony Ericsson uporabnikom brez kakršnih koli zadržkov ali omejitev omogoča prenos vsebin tretjih oseb,« je povedal Ulf Wretling, vodja oddelka za razvoj in komunikacije pri Sony Ericssonu. »Naši globalni partnerji za razvoj so naredili in nadaljujejo izjemno delo pri nadgrajevanju izkušenj, ki jih imajo uporabniki s svojimi telefoni. Nagrade so odličen način za priznanje tem inovatorjem.«

Objava nagrad Sony Ericsson Content Awards odraža razvoj mobilnih telefonov od zgolj pripomočka za komuniciranje do vseživljenjske mobilne naprave, ki je odprta tudi drugim vsebinam. Kot je Wretling dodal, imajo današnji telefoni moč in funkcionalnost, ki uporabnikom na poti omogočata večjo produktivnost in zabavo. »Do zdaj niso mogli uporabniki ne pri mobilnih poslovnih aplikacijah niti pri 3D igrah in digitalni glasbi izkusiti tako močnega in intuitivnega doživetja.«

Nagrade Content Awards za leto 2007 nagrajujejo dosežke razvijalcev mobilnih vsebin na petih področjih: igre, obdelava slik, produktivna mobilnost, glasba in zvok ter teme in grafika. Žirija, ki jo sestavljajo strokovnjaki s področja industrije vsebine, bo nominirance v naslednjih kategorijah ocenjevala na podlagi enostavnosti uporabe, zabave, inovativnosti, videza in zvočne učinkovitosti.

Nominiranci za leto 2007 so:

Igre
- Fishlabs – »Deep«
- EA Mobile – »Fight Night Round 3«
- Mr Goodliving – »Playman Extreme Running«
- I-Play – »3D The Fast and The Furious Fugitive«
- Digital Chocolate – »Brick Breaker Revolution«

Obdelava slik
- Warelex – »Mobiola Webcamera«
- Vitamin – »Vitamins SlideShow Wallpaper«
- BitCycle – »Slide Show Viewer 2«
- BitCycle – »Autocam«
- BitCycle – »Pull Face Image Manipulator«
- Vringo – »Video ring signals«

Produktivna mobilnost
- Mobile Nordic – »118 Adressboken«
- Opera – »Opera Mini 4.0«
- AccuWeather – »AccuWeather«
- Fring – »Fring«
- Mobispine –»Mobispine«

Glasba & zvok
- Vitamin – »Music Quiz«
- Vitamin – »Album Art Wallpaper«
- Grace Note – »Track ID«
- Kara OK – »Lyric Show«
- EMDO – »DropMe«

Teme & grafika
- Lawton & Yeo – »Themes for S500«
- USTwo – »Themes for W950«
- Cybercom – »Premium generic Themes on Fun & Downloads«
- Metronize/Clavitones – »The Geeks themes and graphics«
- Vitamin SE Media – »Contour Tracer

Več o nagradah Content Awards za leto 2007 si lahko od današnjega dne naprej preberete na spletnem mestu http://www.sonyericsson.com/contentawards. Poleg predstavitve nominirancev in sodnikov si lahko obiskovalci preberejo še dodatne informacije v zvezi z nagradami, npr. življenjepise ustvarjalcev vsebin in intervjuje z vodilnimi možmi družbe Sony Ericsson.

Številne aplikacije, ki so nominirane za nagrade Content Awards za leto 2007, so že naložene v izbrane telefone Sony Ericsson in so na voljo tudi prek prodajnih kanalov PlayNow™, Fun & Downloads in Application Shop.

PlayNow™
PlayNow™ je priljubljena storitev Sony Ericssona za prenos v telefon (OTA). Najdete jo neposredno v meniju večine telefonov Sony Ericsson. 6. novembra 2007 je družba Sony Ericsson predstavila novo areno PlayNow™, ki je najnovejša različica izkušnje PlayNow™. Nova arena PlayNow™ končnim uporabnikom ponuja razširjen katalog z vsebino, ki je dostopen tako prek telefona kot tudi prek računalnika in vsebuje storitev TrackID™ za prepoznavanje glasbe. Izboljšana storitev PlayNow™ bo na izbranih tržiščih predstavljena v drugem četrtletju leta 2008 s stalnimi posodobitvami čez leto.

Application Shop
Sony Ericssonova Application Shop končnim uporabnikom ponuja številne aplikacije za naše telefone z operacijskim sistemom Symbian/UIQ. Pošljete lahko katero koli pravilno sestavljeno, preizkušeno datoteko z znakom Symbian SIS. Trgovina je učinkovita pot za prodor na tržišče za razvijalce operacijskih sistemov Symbian/UIQ za telefone Sony Ericsson.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki