marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Se Oppo umika tudi iz Francije?


19.05.2023
Objavil: Dare Gliha

Oppo je lani zaradi pravnega spora z Nokio umaknil svoje telefone iz Nemčije. Marca letos je prišlo v javnost poročilo, ki trdi, da bo Oppo (in njegov sorodnik OnePlus) zapustil več ključnih trgov: Francijo, Nemčijo, Nizozemsko in Združeno kraljestvo. Tako Oppo kot OnePlus sta to poročilo zanikala, kljub temu pa se očitno še vedno obetajo težave.

Frandroid se je pogovarjal z več zaposlenimi v Franciji, da bi ugotovil, kaj se dogaja. Ena izmed njih je delala za podjetje Atmospheres, ki je za Oppo pogodbeno podjetje, ki se ukvarja s prodajo telefonov. Po besedah te osebe se pogodba o storitvah z družbo Oppo izteče 30. junija.

Nekdanji vodja prodaje pri Oppu je povedal, da je bilo zaposlenim rečeno, da nova telefona serije Find X in Reno ne bosta izšla v Franciji. Telefon Find N2 Flip naj bi bil prvotno na voljo v maloprodajnih trgovinah, vendar so se načrti spremenili in telefon je na voljo samo na spletu. Prodajnemu osebju naj bi bilo rečeno, naj odstrani zaslone Oppo in ustavi prodajo še pred rokom 30. junija.

Podjetje Oppo je zatrdilo, da bo po 30. juniju še naprej dejavno v Franciji. Vendar ni jasno, ali bodo njegovi telefoni še naprej na voljo - v Nemčiji je Oppo s svojega lokalnega spletišča umaknil vse telefone, medtem ko so se stvari, kot so slušalke in nosljivi izdelki, še naprej prodajale (tudi teh zdaj očitno ni več).

Prav tako Oppo sedanjim lastnikom zagotavlja, da bo še naprej zagotavljal podporo in poprodajne storitve za svoje telefone, vključno s prejemanjem posodobitev programske opreme. Na spletni strani Oppo Francija se telefoni še vedno prodajajo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki