marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

Se Oppo umika tudi iz Francije?


19.05.2023
Objavil: Dare Gliha

Oppo je lani zaradi pravnega spora z Nokio umaknil svoje telefone iz Nemčije. Marca letos je prišlo v javnost poročilo, ki trdi, da bo Oppo (in njegov sorodnik OnePlus) zapustil več ključnih trgov: Francijo, Nemčijo, Nizozemsko in Združeno kraljestvo. Tako Oppo kot OnePlus sta to poročilo zanikala, kljub temu pa se očitno še vedno obetajo težave.

Frandroid se je pogovarjal z več zaposlenimi v Franciji, da bi ugotovil, kaj se dogaja. Ena izmed njih je delala za podjetje Atmospheres, ki je za Oppo pogodbeno podjetje, ki se ukvarja s prodajo telefonov. Po besedah te osebe se pogodba o storitvah z družbo Oppo izteče 30. junija.

Nekdanji vodja prodaje pri Oppu je povedal, da je bilo zaposlenim rečeno, da nova telefona serije Find X in Reno ne bosta izšla v Franciji. Telefon Find N2 Flip naj bi bil prvotno na voljo v maloprodajnih trgovinah, vendar so se načrti spremenili in telefon je na voljo samo na spletu. Prodajnemu osebju naj bi bilo rečeno, naj odstrani zaslone Oppo in ustavi prodajo še pred rokom 30. junija.

Podjetje Oppo je zatrdilo, da bo po 30. juniju še naprej dejavno v Franciji. Vendar ni jasno, ali bodo njegovi telefoni še naprej na voljo - v Nemčiji je Oppo s svojega lokalnega spletišča umaknil vse telefone, medtem ko so se stvari, kot so slušalke in nosljivi izdelki, še naprej prodajale (tudi teh zdaj očitno ni več).

Prav tako Oppo sedanjim lastnikom zagotavlja, da bo še naprej zagotavljal podporo in poprodajne storitve za svoje telefone, vključno s prejemanjem posodobitev programske opreme. Na spletni strani Oppo Francija se telefoni še vedno prodajajo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki