marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple širi neodvisni program popravil v Kanado in Evropo
10.07.2020

Apple je pred dobrim letom uradno dovolil neodvisnim servisom, da popravljajo njihove mobilnike. Program se je sprva začel v ZDA, po enem letu pa se ponaša s preko 700 lokacijami, ki so del 140 neodvisnih podjetij.

slikaHMD Global na Finskem ustanavlja nov Center odličnosti za raziskave in razvoj
08.07.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je sporočil, da kupuje sredstva podjetja Valona Labs in ustanavlja nov Center odličnosti v Tampereju na Finskem. S kombinacijo zagotavljanja varnih in zanesljivih mobilnih izkušenj in znanja Valona Labsa na področju mobilne, poslovne in kibernetske varnosti, bo ta združitev utrdila ugled združenega podjetja kot vodilnega v svetu glede posodobitve in varnosti programske opreme za pametne telefone.

slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

članki

Objavljeni zmagovalci nagrade za vsebine Sony Ericsson Content Awards 2008


10.02.2009
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je objavil seznam nagrajencev na drugem letnem tekmovanju vsebin. Na spletni podelitvi, ki se je odvila na spletni strani nagrad za vsebine Sony Ericsson Content Awards je podjetje razglasilo zmagovalce v posameznih kategorijah in podelilo posebno priznanje kot nagrado presenečenja.

Sony Ericsson je dobil na stotine prijav na tekmovanje, izbrane nominirance pa je ocenila žirija področnih strokovnjakov in inovativnih mislecev. Kriteriji za izbiro so bili: enostavnost uporabe, inovativnost, videz in občutek, zabavnost ali uporabnost in, v nekaterih primerih, zvočno delovanje.

Spoznajte nagrajence na spletni podelitvi s presenečenjem. Zmagovalci nagrade za vsebine Sony Ericsson Content Awards 2008 so:

• Produktivnost – Upvise, podjetje Unyverse Pte Ltd, Singapur
• Aplikacije za vozila – GPSed, podjetje Shape Services GmbH
• Zabava – Bubble Boom Challenge, razvijalec ZED
• Življenjski stil – Mobiles’ Republic Media Explorer, razvijalec Mobiles’ Republic
• Teme in grafike – Flash Lite Wallpapers, razvijalec ustwo
• Posebno priznanje – EcoMate, razvijalca Instituto Atlantico & UFC
• Xperia™ paneli – Spb Traveller, podjetje Spb Software

Za ogled podelitve obiščite www.sonyericsson.com/contentawards in si oglejte zmagovalne aplikacije v živo ter odkrijte, kako je Sony Ericsson v sodelovanju z enim od lanskoletnih zmagovalcev ustvaril spomina vredno spletno izkušnjo.

Posebno priznanje je pripadlo aplikaciji EcoMate, izobraževalni aplikaciji s pomočjo katere je moč na zabaven način izmenjevati nasvete in ideje za okolju prijaznejše življenje. Sodniki so menili, da je ta aplikacija izvrstno orodje za dvig ozaveščenosti o potrebi za okolju prijaznejši življenjski stil, Sony Ericsson pa meni, da ta aplikacija pomeni korak naprej pri ozaveščanju kupcev o potrebi po večji okoljski odgovornosti.

»Visok nivo prijavljenih aplikacij je pokazal, da je panoga mobilnih vsebin polna inovativnosti in energije,« je dejal Björn Ahlberg, vodja oddelka za vsebine in storitve pri podjetju Sony Ericsson. »Navdušeni smo, da lahko prikažemo najboljše mobilne vsebine in aplikacije zunanjih razvijalcev in bomo še naprej podpirali edinstvene predloge in izkušnje uporabnikov, ki jih proizvaja ekosistem mobilnih vsebin.«

»Ocenjevanje je potrdilo kakovost prijavljenih aplikacij,« je dejal Jens Greve, vodja oddelka za razvoj pri podjetju Sony Ericsson. »Bili smo impresionirani nad kreativnostjo vsebin in žirija se je le s težavo odločila, katere med prijavljenimi aplikacijami so najbolj intuitivne, zabavne in uporabne.«

Zmagovalci bodo dobili nagrado, ki je denar ne more kupiti in sicer bodo na stroške Sony Ericssona prepeljani na dvodnevni ekskluzivni ogled razvojnega centra podjetja v Lundu, kjer se bodo srečali z višjimi vodstvenimi delavci podjetja in se o možnostih poslovnega sodelovanja pogovarjali z osebami, ki sprejemajo odločitve glede vsebin.

Za ogled spletne podelitve nagrad, več informacij o zmagovalcih in razlogih žirije za izbiro le teh obiščite www.sonyericsson.com/contentawards.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki