marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

Sony Ericsson M600 serijsko z Opero


21.02.2006
Objavil: Mitja Zupančič

Pri podjetju Opera Software so oznanili, da bo novi Sony Ericsson M600 razposlan po svetu z Opero kot osnovnim brskalnikom. Osnovan na Opera UIQ 3.x platformi se M600 ponaša s karakteristikam e-poštnega in spletnega mobilnika, ki popolnoma izkorišča Operin brskalnik v smislu hitrosti in prikaza.

M600 je že drugi UIQ 3.x mobilnik, ki ima vgrajen Operin brskalnik.

Izdelan je za optimalno povezljivost z vgrajenim brskalnikom, ki vsebuje vrsto izboljšav same zaščite. Naloženi so tudi demo in brezplačni program, kot so Mcfee's antivirus, požarni zid za mobilne aplikacije in Pointsec enkripcije. Certicom VPN-klient za varen dostop do korporacijskih omrežij pa bo tudi nameščen in brezplačen za uporabo.

"Z osredotočanjem na zmogljivost, e-poštno varnost in spletno povezljivost, Sony Ericsson kaže jasne znake, da je mobilni spletni dostop zrelejši in postaja izredno pomemben," je povedal Jon S. von Tetzchner, direktor družbe Opera Software. "Zadovoljni smo, da je naš izdelek ponovno izbran zaradi hitrega in celotnega internetnega dostopa za mobilne telefone."

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki