marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung nadgradil Galaxy S10 in Galaxy Note10 z novimi funkcijami
30.03.2020

Samsung Electronics je napovedal, da bodo s prihajajočo posodobitvijo programske opreme funkcije serije Galaxy S20 pametnih telefonov na voljo tudi na Galaxy S10 in Galaxy Note10 pametnih telefonih.

slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

članki

Se BlackBerry dokončno poslavlja?


05.02.2020
Objavil: Dare Gliha

Iz TCL Communication prihaja vest, da bo njihov licenčni dogovor za uporabo znamke BlackBerry kmalu končan, s tem pa se bo zaključilo štiriletno sodelovanje. TCL je sporočil, da se dogovor konča 31. avgusta, po tem datumu pa ne bodo imeli več pravic za uporabo imena BlackBerry.

To se poleg uporabe imena nanaša še na izdelavo in prodajo novih mobilnih naprav pod znamko BlackBerry, vseeno pa bodo za vse naprave do konca zakonskega roka spoštovali garancijske pogoje. Tako bodo zadnje prodane naprave imele garancijo še do 31. avgusta 2022.

Zadnja naprava, ki jo je TCL izdal pod imenom BlackBerry, je bil Key 2 LE, pa še to v letu 2018. Tako zadnja novica niti ne preseneča, saj je TCL zadnje mesece vlagal napor v krovno blagovno znamko. Poleg nje imajo pod svojo streho še znamko Alcatel.

TCL je tako na letošnjem sejmu CES že predstavil nekaj mobilnikov znamke TCL, med njimi je bil tudi njihov prvi 5G mobilnik TCL 10 5G. Ker se bliža tudi mobilni kongres, ki bo konec meseca v Barceloni, pa se nadejamo, da bomo te novince videli tudi v živo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki