marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsungove najnovejše naprave za razburljivejše življenje uporabnikov tudi v Sloveniji


04.10.2013
Objavil: Dare Gliha

Podjetje Samsung Slovenija je predstavilo letošnje novosti s področja mobilnih rešitev. Pametni telefon GALAXY Note 3 s svojo večopravilnostjo ponuja preprosto uživanje v telefoniji in življenju, uporabniško izkušnjo s pametnimi napravami GALAXY pa z novo svobodo v dobi mobilnih komunikacij dopolnjuje tehnični modni dodatek GALAXY Gear.

GALAXY Note 3 velja za najpametnejšo in najprilagodljivejšo Samsungovo mobilno napravo, saj s kombinacijo vrhunske strojne opreme ter inovativnih funkcij uporabniku olajša vsakdanja opravila ter mu omogoča neomejeno kreativnost. Samsung GALAXY Note 3 je opremljen s 5,7-palčnim zaslonom Super AMOLED polne visoke ločljivosti, a je še vedno zelo tanek (8,3 mm) in lahek (168 g). Vgrajena baterija s kapaciteto kar 3200 mAh nudi obilo svobode pri komuniciranju in multimedijskih užitkov. Zajem motivov v slikah ali video posnetkih je zaupan kameri s 13 megapikami ločljivosti, opremljeni s stabilizacijo slike Smart Stabilization. Za osvetljevanje okolice skrbi LED-bliskavica, zato lahko uporabnik tudi v slabših svetlobnih pogojih zajame dobre posnetke. GALAXY Note 3 je pravi svetovni popotnik, saj podpira povezovanje v mobilna omrežja po vsem svetu, vključno z najnovejšimi omrežji LTE četrte generacije. Štirijedrni procesor in 3 GB pomnilnika poskrbita za vrhunske zmogljivosti in odlično odzivnost naprave tudi ob poganjanju najzahtevnejših aplikacij. Z novo funkcijo Multi Window lahko uporabnik neopazno preklaplja med aplikacijami ali okni, ne da bi za to moral zapreti staro okno ali odpreti novega. Delo z napravo je na ta način hitrejše in učinkovitejše, večja pa je tudi povezanost med programi. En program je mogoče izvajati celo v dveh oknih hkrati. Izboljšana funkcija pisala S Pen postavlja ustvarjanje zapiskov v novo dimenzijo, saj lahko uporabnik vsakdanje naloge opravi z enim samim klikom. Napredno pisalo S Pen je zasnovano kot polno delujoč komunikacijski vmesnik med telefonom in uporabnikom ter igra ključno vlogo v načinu interakcije uporabnika z napravo in lajša vsakdanja opravila. Funkcija Air Command omogoča upravljanje naprave brez dotikanja zaslona, zadostuje že upravljanje z gestami, kar še poenostavi delo s pametno napravo.

GALAXY Gear je idealna spremljevalna naprava, ki uporabniško izkušnjo Samsung GALAXY integrira v uporabnikov vsakdan. Samsung GALAXY Gear sestavlja kombinacija pametne naprave z napredno povezljivostjo, premišljenih tehnoloških funkcij ter izjemnega dizajna, ki iz digitalnega pomočnika naredi pravcati modni dodatek. Po zunanji podobi GALAXY Gear spominja na zapestno uro, a je bistveno več kot to. Uporabnika obvešča o prihajajočih sporočilih, klicih, e-pošti ter različnih ovestilih, pri čemer mu postreže tudi s predogledom vsebine sporočil. Uporabnik nato sam izbere, ali bo prebral vsebino sporočila do konca ali pa jo bo diskretno ignoriral. Ko prejeto sporočilo potrebuje več kot le hiter pregled, lahko uporabnik v roke vzame svojo napravo Samsung GALAXY in funkcija Smart Relay bo samodejno poskrbela za hipen prikaz polne vsebine sporočila na zaslonu. V napravo vgrajen zvočnik omogoča opravljanje prostoročnih klicev neposredno iz Samsung GALAXY Gear in ohranjanje mobilnih komunikacij ter povezav z mobilno napravo brez motenj v dnevni rutini uporabnika.

“Samsungove stalne inovacije na področju pametnih naprav in sposobnost podjetja, da prisluhne željam uporabnikov po poenostavitvi vsakodnevnih opravil, so obrodile nove sadove. Napravi Samsung GALAXY Note 3 in GALAXY Gear prinašata vrsto uporabnih in pametnih tehnologij, ki se še globlje integrirajo v življenje in sam življenjski slog uporabnikov. S tem dokazujeta, da je sodobna tehnologija lahko še kako prijazna in predvsem uporabna, saj Samsungove inovacije združujejo svobodo komuniciranja in povezanost uporabnikov ter naprav. Mobilne komunikacije še nikoli niso bile tako razburljive,” je povedal Bernard Purkart, vodja prodaje mobilnih rešitev v podjetju Samsung Slovenija.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki