marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaGalaxy Watch7 naj bi omogočal spremljanje sladkorja v krvi
08.05.2024

Neinvazivno spremljanje krvnega sladkorja je naslednja meja za nosljive naprave in novo poročilo iz Južne Koreje kaže, da bo Samsung morda predstavil svojo naslednjo generacijo pametnih ur z možnostjo spremljanja ravni sladkorja v krvi uporabnikov.

slikaByteDance bi namesto odprodaje raje ukinil TikTok v ZDA
06.05.2024

Ameriška vlada je potrdila prelomni sveženj o nacionalni varnosti, ki ga je podpisal predsednik Joe Biden. Nova uredba dejansko postavlja matičnemu podjetju TikTok ByteDance ultimat, da v naslednjih devetih mesecih proda podjetje TikTok v ZDA lokalnemu podjetju ali pa se sooči z dejansko prepovedjo platforme.

slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

članki

Samsungove aktivnosti na olimpijskih igrah Pjongčang 2018


12.02.2018
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics, olimpijski partner za brezžično komunikacijo in računalniško opremo, s svojimi olimpijskimi predstavitvami prinaša tehnološke inovacije na zimske olimpijske igre v Pjongčangu 2018. Samsung bo na interaktivnih Samsung olimpijskih predstavitvah s sloganom pozval navijače in športnike, da “Do What You Can’t” (slo. "Naredite, česar ne zmorete").

Med olimpijskimi igrami bo potekalo kar devet Samsung olimpijskih predstavitev, na katerih se bodo obiskovalci seznanili z izjemnimi interaktivnimi tehnološkimi izkušnjami. Predstavitve bodo potekale v Pjongčangu in Gangneungu - v olimpijskih parkih in vaseh, glavnem novinarskem središču, štiri predstavitve pa bodo potekale na mednarodnem letališču Incheon. Samsung olimpijski predstavitvi @PyeongChang Olympic Plaza in @Gangneung Olympic Park se bosta pričeli 9. februarja. Predstavitvi bosta obiskovalcem nudili zanimive izkušnje, ki temeljijo na Samsung dediščini, in interaktivne aktivnosti, ki jih omogočajo Samsung tehnologije.

Športniki in navijači bodo lahko spoznali zgodovino blagovne znamke Samsung, dediščino družbe na področju inženirstva, oblikovanja in izdelave ter zgodovino partnerstva z olimpijskimi igrami. Obiskovalci se bodo lahko s pomočjo virtualne resničnosti preizkusili v zimskih športih, kot sta deskanje na snegu in skeleton, ter sodelovali na tekmah v alpskem in nordijskem smučanju. Obiskovalci bodo lahko prvič doživeli "Misijo v VR vesolju: Luna za vse človeštvo", ki jo je ustvarila družba Samsung. VR misija vključuje priprave, vključno z navodili za misijo, izborom obleke in čelade, ter teste, kjer bodo obiskovalci izkusili gravitacijo na Luni.

“Samsung, kot globalni olimpijski partner, že dve desetletji, z najnovejšimi tehnološkimi inovacijami, ki so v vmesnem času še dodatno napredovale in nudijo nepozabne izkušnje, povezuje navijače in športnike z vsega sveta,” je povedala Younghee Lee, direktorica marketinga in izvršna podpredsednica pri družbi Samsung Electronics. “Veseli nas, da lahko navijačem in športnikom ponudimo najnovejše mobilne tehnologije ter jim tako omogočimo nepozabne izkušnje na zimskih olimpijskih igrah.”

“Samsung je v času našega dolgoletnega partnerstva na olimpijskih igrah obiskovalcem omogočil neverjetne izkušnje in zagotavljal najnaprednejše tehnologije,” je povedal Thomas Bach, predsednik Mednarodnega olimpijskega komiteja. “Samsung pripomore k temu, da so vsake olimpijske igre neverjetno doživetje.”

Obiskovalci bodo lahko prek različnih aktivnosti v interaktivnem okolju spoznali in preizkusili Samsung naprave in nekatere storitve.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki