marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsungova naprava HomeSync kompatibilna z več Androidnimi napravami


18.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co. je oznanil, da bo povečal število Androidnih naprav, ki so kompatibilne z napravo HomeSync. Z enostavno namestitvijo aplikacije, ki jo najdemo v spletišču Google Play, lahko v domači oblačni sistem povežemo tudi naprave, ki niso izdelane pri Samsungu.

HomeSync je storitev domačega vozlišča, ki nudi dovolj prostora za digitalne vsebine vseh družinskih članov. S pomočjo znane Androidne uporabniške izkušnje je v večpredstavnostnih vsebinah mogoče uživati na velikem TV zaslonu v polni visoki ločljivosti.

HomeSync nudi 1 TB zasebnega pomnilniškega prostora, kar zadošča za 82 let shranjevanja desetih fotografij dnevno ali deset let shranjevanja petminutnih posnetkov dnevno. Naprava podpira do osem uporabnikov s petimi napravami po osebi. Z aplikacijo Samsung Link lahko s katere koli registrirane mobilne naprave dostopamo do fotografij, glasbe, videoposnetkov, dokumentov in datotek. Večpredstavnostne vsebine, shranjene na napravi HomeSync, si s pomočjo zrcaljenja vsebin z mobilnih naprav ali HDMI-kabla ogledamo na domačem TV v polni visoki ločljivosti, glasbo pa lahko predvajamo tudi s povezavo na optični avdio vhod.

Androidno medijsko središče na HomeSync omogoča uživanje v najboljših igrah, videoposnetkih, glasbi ali pa brskanje po fotografijah na domačem TV sprejemniku v polni visoki ločljivosti. Mobilno napravo lahko uporabljamo kot miško in s tem preprosto upravljamo s kompatibilnimi napravami. Vse prednosti Androidnega sistema izkoristimo s storitvami, kot so Samsung Apps, Media Hub in Video Hub, pa tudi Googlovih storitev, kot sta Google Play in YouTube.

Aplikacijo HomeSync najdemo v stroritvah Samsung Apps in Google Play.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki