marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Samsungova naprava HomeSync kompatibilna z več Androidnimi napravami


18.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co. je oznanil, da bo povečal število Androidnih naprav, ki so kompatibilne z napravo HomeSync. Z enostavno namestitvijo aplikacije, ki jo najdemo v spletišču Google Play, lahko v domači oblačni sistem povežemo tudi naprave, ki niso izdelane pri Samsungu.

HomeSync je storitev domačega vozlišča, ki nudi dovolj prostora za digitalne vsebine vseh družinskih članov. S pomočjo znane Androidne uporabniške izkušnje je v večpredstavnostnih vsebinah mogoče uživati na velikem TV zaslonu v polni visoki ločljivosti.

HomeSync nudi 1 TB zasebnega pomnilniškega prostora, kar zadošča za 82 let shranjevanja desetih fotografij dnevno ali deset let shranjevanja petminutnih posnetkov dnevno. Naprava podpira do osem uporabnikov s petimi napravami po osebi. Z aplikacijo Samsung Link lahko s katere koli registrirane mobilne naprave dostopamo do fotografij, glasbe, videoposnetkov, dokumentov in datotek. Večpredstavnostne vsebine, shranjene na napravi HomeSync, si s pomočjo zrcaljenja vsebin z mobilnih naprav ali HDMI-kabla ogledamo na domačem TV v polni visoki ločljivosti, glasbo pa lahko predvajamo tudi s povezavo na optični avdio vhod.

Androidno medijsko središče na HomeSync omogoča uživanje v najboljših igrah, videoposnetkih, glasbi ali pa brskanje po fotografijah na domačem TV sprejemniku v polni visoki ločljivosti. Mobilno napravo lahko uporabljamo kot miško in s tem preprosto upravljamo s kompatibilnimi napravami. Vse prednosti Androidnega sistema izkoristimo s storitvami, kot so Samsung Apps, Media Hub in Video Hub, pa tudi Googlovih storitev, kot sta Google Play in YouTube.

Aplikacijo HomeSync najdemo v stroritvah Samsung Apps in Google Play.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki