marketing
več | arhivpoudarjeno
TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

slikaPametna ura Watch GT 2 Pro na voljo v Sloveniji
16.10.2020

Dober mesec dni po globalni predstavitvi na Kitajskem, je najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro na voljo tudi na slovenskih tleh. Za športno v nočno črni ali klasično v meglično sivi barvi je treba odšteti 329 €.

slikaQualcomm razvija lasten igričarski mobilni telefon
14.10.2020

Qualcomm je razposlal vabila za Snapdragon dogodek, ki se bo odvil v prvih dneh decembra. Predvideva se, da bodo na dogodku predstavili nov procesor Snapdragon 875, pri DigiTimes pa še navajajo, da bodo predstavili tudi lasten igričarski mobilni telefon.

članki

Samsungova kampanja »Kaj je tvoja težava? Športu je vseeno.«


27.02.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co. Ltd., svetovni partner olimpijskih in paraolimpijskih iger v kategoriji brezžične komunikacijske opreme, je danes predstavil presunljivo video kampanjo »Kaj je tvoja težava? Športu je vseeno.« v čast požrtvovalnosti in dosežkom športnikov, ki tekmujejo na zimskih paraolimpijskih igrah v Sočiju 2014.

Samsungov slogan na paraolimpijskih igrah »Športu je vseeno.« spodbuja ljudi, da tekmovalce na paraolimpijskih igrah dojemajo zgolj kot športnike, ki neomajno sledijo svojim sanjam. Kampanja je doživela svoj debi na olimpijskih igrah v Londonu 2012, v prvih dveh tednih pa si jo je na spletu ogledalo skoraj 5 milijonov ljudi.

Novo drzno kampanjo je zasnovala oglaševalska agencija 72andSunny iz Amsterdama. V njej izpostavijo dejstvo, da se vsi soočamo s težavami, vendar šport ne dela razlik med ljudmi. V očeh športa ni invalidnosti, vse kar šteje, sta energija in odločenost športnikov, da dajo vse od sebe za dosego svojega cilja.

»Pogovori o paraolimpijskih igrah se običajno žal preveč osredotočajo na invalidnost, namesto na športne sposobnosti,« je pojasnila Younghee Lee, izvršna podpredsednica sektorja za globalni marketing, IT in mobilne naprave pri družbi Samsung Electronics. »Samsung s svojo predanostjo športu stremi k bolj poštenemu dialogu in obravnavi paraolimpijskih športnikov, zato se osredotoča na pogum in sposobnosti športnikov ter spodbuja vključevanje. Prepričani smo, da bo ta kampanja navdahnila ljudi, da se aktivneje vključijo v paraolimpijske igre.«

Predstavitvenem filmu, objavljenem 20. februarja, je danes sledil 90-sekundni film »Kaj je tvoja težava? Športu je vseeno.« (ang. “What’s your problem? Sport Doesn’t Care”), ki povzema intimne trenutke in življenje petih športnikov iz Samsungove ekipe Galaxy Team na paraolimpijskih igrah ter enega ameriškega paraolimpijca. Film sledi jutranjemu zbujanju ob 5. zjutraj ter izčrpavajočim treningom, prikazuje neprizanesljive vremenske razmere, strah pred neuspehom ter celo vrsto preprek, s katerimi se soočajo vsi vrhunski športniki. Distribucijo filma na Samsungovih družabnih kanalih po vsem svetu bo spremljala svetovna televizijska in kinematografska kampanja.

Športniki, ki se pojavijo v filmu, so:
- Jessica Gallagher – alpsko smučanje – Avstralija
- Seung-Hwan Jung – hokej na ledu – Koreja
- Katarzyna Rogowiec – tek na smučeh in biatlon – Poljska
- Anna Schaffelhuber – alpsko smučanje – Nemčija
- Evan Strong – deskanje na snegu – ZDA
- Greg Westlake – hokej na ledu – Kanada

»Navdušena sem, da lahko sodelujem v Samsungovi kampanji 'Športu je vseeno.' Menim, da je Samsungova podpora paraolimpijskemu gibanju izjemno pomembna, saj poudari dejstvo, da paraolimpijci v bistvu nismo drugačni od naših olimpijskih kolegov – prav tako trdo delamo, da dosežemo svoj cilj, in prav tako dosegamo vrhunske rezultate,« je povedala Jessica Gallagher, alpska smučarka, ki je prva Avstralka, ki je svoji državi prinesla medaljo na paraolimpijskih igrah. »Smučam enako kot vsi olimpijci, pri tem zgolj uporabljam pripomočke, ki mi pomagajo pri navigaciji zaradi slepote. Šport ne diskriminira ljudi, ne glede na to, ali si otrok, ki je na začetku svoje športne poti, ali vrhunski športnik.«

Tretji film, ki bo izšel 7. marca, bo prenesel sporočilo mlade športnice Keire, s katerim želijo navdahniti ljudi, da se lotijo športa, ne glede na starost ali telesne sposobnosti. Samsung bo vse tri filme delil na svojih kanalih na družabnih straneh YouTube, Facebook in Twitter (#sportdoesntcare).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki