marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNova posodobitev One UI 6.1 prinaša Galaxy AI v več naprav Galaxy
24.02.2024

Samsung je napovedal razpoložljivost funkcij Galaxy AI v več napravah Galaxy z novo posodobitvijo One UI 6.1, ki je namenjena nadaljnji demokratizaciji mobilne umetne inteligence. Posodobitev bo na voljo v serijah Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9 ter se bo začela uvajati konec marca.

slikaApple Watch Ultra z zaslonom microLED bo na voljo šele leta 2027
23.02.2024

O prihajajoči Applovi uri Watch Ultra z zaslonom microLED smo že veliko slišali, vendar vsako poročilo, ki se pojavi, kaže bolj pesimistično sliko. Najnovejša ocena prihaja iz korejskega portala The Elec in kaže, da bo Applova pametna ura višjega razreda s tehnologijo microLED prišla šele leta 2027.

slikaSpotify prvič presegel 600 milijonov aktivnih uporabnikov
21.02.2024

Podjetje Spotify je objavilo četrtletno poročilo in podatki so obetavni. V zadnjih treh mesecih je platforma za pretakanje povečala število aktivnih mesečnih uporabnikov (MAU) za 28 milijonov, s čimer je presegla svoja pričakovanja in dosegla 600 milijonov, kar je za švedsko podjetje nov rekord.

slikaXiaomi in Leica ustanavljata inštitut
20.02.2024

Ustanovitev inštituta Xiaomi x Leica Optical, katerega jedro so optične tehnologije, pomeni pomemben mejnik v industriji pametnih telefonov, saj bo združeval vrsto interdisciplinarnih znanosti, vključno z umetno inteligenco in fotografijo.

članki

Samsung v ZDA prodaja certificirane prenovljene telefone Galaxy S22, S22+ in S22 Ultra


03.05.2023
Objavil: Dare Gliha

Tako kot Apple ima tudi Samsung svoj program prenove za svoje pametne telefone, zdaj pa je vanj vključena tudi njegova lanskoletna paradna linija. Galaxy S22, Galaxy S22+ in Galaxy S22 Ultra je mogoče od zdaj naprej kupiti kot "Certified Re-Newed" neposredno pri Samsungu v ZDA.

Cena modela Galaxy S22 se začne pri 619 USD (nižja od začetne cene 849,99 USD), cena modela Galaxy S22+ se začne pri 769 USD (nižja od začetne cene 1.049,99 USD), medtem ko je model Galaxy S22 Ultra lahko vaš za 919 USD (nižja od 1.299,99 USD).

Samsungove certificirano ponovno na novo izdelane naprave so pregledane v 132 točkah, da se zagotovi "kot nova" kakovost, zanje pa velja enoletna garancija. Vsak telefon dobi novo baterijo in posodobljeno programsko opremo, po potrebi pa tudi nov zaslon, kamere in zvočnike. V škatli boste dobili tudi nov polnilni kabel, nov uporabniški priročnik in nov zatič za izvlačenje SIM-kartice.

Certificirani prenovljeni telefoni so odklenjeni in delujejo pri vseh operaterjih.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki