marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Samsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov


08.04.2024
Objavil: Dare Gliha

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

Tablični računalniki, ki bodo predstavljeni leta 2024 ali pozneje, bodo deležni osemletne podpore. Trenutno se to nanaša le na tablico Galaxy Tab Active5, ki je bila predstavljena januarja, seveda pa bodo v prihodnje na voljo novi modeli.

Za telefone za podjetja, kot je Galaxy Xcover7, bo Samsung zagotovil 7 let podpore, tako kot za serijo S24 za potrošnike. Upoštevajte, da so bile ob predstavitvi tablic Tab Active in Xcover obljubljene le 4 posodobitve operacijskega sistema in 5 let podpore.

To novico je na omrežju LinkedIn delil Samsungov izvršni direktor z Nizozemske. Ni jasno, ali se bo to preneslo tudi na tablične računalnike, vendar pa telefoni Galaxy S, ki bodo v prihodnosti še naprej delovali, že zdaj dosegajo 7 let podpore za Xcover. Problem so tablični računalniki - celo vrhunske tablice, kot je serija Galaxy Tab S9, dobijo le 4 posodobitve operacijskega sistema in 5 let popravkov. To velja tudi za telefone Galaxy S iz leta 2023, morda se bo tudi za serijo Tab S10 (ki bo na voljo še letos) število let povečalo na 7 (ali morda celo 8) let.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki