marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaGalaxy Watch5 serija pametnih ur nepogrešljiv spremljevalec pri vseh adrenalinskih podvigih
28.09.2022

Pametne ure Galaxy Watch5 serije prinašajo veliko novosti. Odlikuje jih podrobno spremljanje spanja, prilagojen dizajn in povečana vzdržljivost. Te nove naprave so zaveza uporabnikom, da lahko dosežejo zastavljene cilje in mejnike. Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro sta tu, da jim pri tem pomagata.

slikaHONOR v prihodnost z "zelenimi" dejanji
03.10.2022

Podjetje HONOR si prizadeva za boljši in čistejši svet, zato v tej smeri že deluje na različnih področjih za zaščito okolja, hkrati pa upošteva želje svojih uporabnikov, da njihove naprave ne onesnažujejo okolja in človekovega zdravja.

slikaMotorola pred novo sezono lige NBA sklenila partnerstvo s Chicago Bulls
30.09.2022

Motorola in ekipa lige NBA Chicago Bulls sta napovedali večletno partnerstvo, ki se bo začelo v sezoni 2022-23. Na uradnih dresih ekipe bo kot našitek na dresu uporabljen ikonični logotip Motorole z netopirskimi krili.

slika27. NT konferenca o zeleni in digitalni preobrazbi
28.09.2022

V Portorožu je med 26. in 28. septembrom potekala že 27. NT konferenca, največja slovenska poslovno-tehnološka prireditev, ki je letos v središče postavila okrevanje gospodarstev in trajnostno rast v zaostrenih geopolitičnih in ekonomskih razmerah, prepletanje tehnologije in družbe, vključno s še posebej aktualno temo kibernetske varnosti, ter priložnosti digitalne in zelene preobrazbe doma in po svetu.

slikaSnapdragon 8 Gen 2 naj bi imel tudi visokofrekvenčno različico
28.09.2022

Skorajda je že čas za napoved naslednjega Qualcommovega paradnega čipa, zato je razumljivo, da se govorice začenjajo pojavljati vse pogosteje. Najnovejša prihaja iz Weibo kanala Digital Chat Station in napoveduje, da bi Qualcomm lahko predstavil dve ločeni različici prihajajočega Snapdragona 8 Gen 2.

slikaXiaomi uvrščen na lestvico najbolj inovativnih podjetij leta
26.09.2022

Boston Consulting Group (BCG) je Xiaomi uvrstil na seznam »50 najbolj inovativnih podjetij leta 2022«. Gre za priznanje Xiaomijevi zavezanosti k razvoju tehnoloških inovacij ter krepitvi raziskovalnih in razvojnih zmogljivosti podjetja.

članki

Samsung začel z izvajanjem programa KNOX za poslovne partnerje


21.11.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co. je predstavil začetek izvajanja partnerskega programa KNOX, ki prodajnim posrednikom in neodvisnim razvijalcem programske opreme omogoča, da svoje poslovne partnerje opremijo s prednostmi Samsungovega sistema zaščite KNOX.

Samsungov sistem KNOX so v začetku leta predstavili v Barceloni, kjer je varna Androidna platforma poganjala nove Samsungove naprave iz linije Galaxy. KNOX je v celoti zasnovan za najvišjo stopnjo sistematične zaščite Androidnega operacijskega sistema. Rešitev KNOX poslovnim uporabnikom pomaga ubiti dve muhi na en mah – težave z varnostjo in uporabnostjo – obenem pa izjemno poenostavi preklapljanje med poslovno in zasebno uporabo.

Samsungov partnerski program KNOX posrednikom in razvijalcem programske opreme odpira neštete možnosti, s katerimi bodo lahko zadovoljili potrebe svojih poslovnih strank.

»Z lansiranjem našega partnerskega programa KNOX prihajajo vznemirljivi časi za Samsung, saj bomo postopoma skušali osvojiti trg poslovnih uporabnikov,« je izjavil dr. Injong Rhee, višji podpredsednik in vodja skupine za poslovne uporabnike ter ponudbo in povpraševanje v sektorju IT in mobilnih rešitev družbe Samsung Electronics. »Z rešitvijo Samsung KNOX lahko informatiki v podjetjih končno usposobijo Androidne naprave za poslovno uporabo, saj jim ta nudi najvišjo stopnjo zaščite platforme in varnosti podatkov. Naši neposredni poslovni partnerji delijo navdušenje z nami; v neverjetnem številu so se odzvali na povabilo k sodelovanju v tem partnerskem programu, s katerim bodo izdatno obogatili svojo ponudbo poslovnim odjemalcem. Veselimo se obojestranskih koristi, ki jih bo prineslo naše prihodnje sodelovanje.«

Program prodajnim partnerjem nudi številne prednosti na področju zaščite, virov in usposabljanja, kot so:

• Hiter dostop do prodajnih strani prek portala za partnerje (Partner Portal), na katerih so materiali, izobraževanja in podpora za pomoč pri nemotenem in ažurnem svetovanju, prodaji in vzdrževanju Samsungovih naprav.
• Registracija ponudb in hitri preizkusni programi za stranke, ki partnerjem pomagajo povečati svoje marže in zaščititi razvoj za tržišču.
• Široka podpora za številne upravljalne sisteme mobilnih naprav (MDM), ki partnerjem omogoča prodajo celostnih poslovnih rešitev na napravah, katere bodisi nimajo nameščenih MDM ali potrebujejo podporo za že nameščene MDM.
• Napredne možnosti podpore partnerjem, ki se s prijavo vključijo v prvo ali drugo linijo podpore.

Program ima tri stopnje: platinasto, zlato in srebrno. Prvih šest mesecev se Samsung odpoveduje minimalnim zahtevam, zato bo lahko vsak prijavljen partner v tem času deležen prednosti platinaste stopnje. Samsung bo šele po prvi analizi uspešnosti delovanja uvedel minimalne zahteve in stopnje dajatev.

Na prvo usposabljanje se je prijavilo preveliko število kandidatov in tudi drugi termini se hitro polnijo – naslednji usposabljanji bosta 4.—5. decembra 2013 in 14.—15. januarja 2014. Vse informacije o programu so na strani www.samsungknox.com,kjer si partnerji lahko izberejo zanje primeren program za izboljšanje svoje ponudbe varnih rešitev za mobilne naprave.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki