marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

Samsung z novim igralnim ploščkom in aplikacijo za mobilne naprave


18.12.2013
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics Co., Ltd, je predstavil igralni plošček GamePad za pametne telefone ter aplikacijo Mobile Console, s katerima bodo uporabniki izboljšali igralno izkušnjo na napravah iz linije Galaxy. Igralni plošček je Samsungov odgovor na vse bolj rastoče tržišče konzolnih iger, uporabnikom pa omogoča zabavno ter priročno napredno igralno izkušnjo – kadarkoli in kjerkoli.

Igralni plošček Smartphone GamePad v trenutku spremeni pametni telefon ali tablični računalnik linije Galaxy v prenosno igralno konzolo, ki jo seveda lahko uporabljate tudi doma. Je preprosto prenosljiv in ima vrhunsko oblikovano vzdržljivo jekleno ohišje. Priklop na mobilne naprave s 4—6,3-palčno diagonalo je enostaven, zato lahko uporabniki uživajo v igranju kjerkoli. Mobilne naprave linije Galaxy lahko povežemo tudi s TV zaslonom s pomočjo kabla HDMI ali funkcije zrcaljenja zaslona AllShare Screen Mirroring, s čimer dobimo izkušnjo konzolne videoigre v svoji dnevni sobi.

GamePad preprosto povežemo s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom s pomočjo Bluetootha. Naprednejše Samsungove naprave iz linije Galaxy, ki uporabljajo sistem Android 4.3, kot so Galaxy Note 3, S4, Note II in S III, se z igralnim ploščkom enostavno povežejo s pomočjo NFC (Near Field Communication), do iger pa dostopijo hitreje z gumbom »PLAY« na ploščku.

S pritiskom na ikono »Play« preprosto dostopimo do aplikacije Mobile Console, nove integrirane Samsungove aplikacije za zagon iger, ki se odpre s priklopom ploščka GamePad. Ta uporabnikom omogoča brskanje in nakup iger, ki so združljive s ploščkom. S tem lahko prihranimo veliko denarja, saj je s ploščkom moč uživati v igrah konzolne kakovosti, kot so Need for Speed, Most Wanted, Gameloftov Asphalt8, Airborne, Modern Combat 4: Zero Hour, Virtua Tennis™ Challenge, Ubisoftov Prince of Persia: The Shadow and the Flame. Aplikacijo Mobile Console si naložimo v storitvi Samsung Apps ali s pritiskom na gumb »PLAY« na ploščku, s čimer dostopimo do 35 iger, ki si jih lahko prenesete na svojo napravo, v letu 2014 pa pride še veliko novih.

Plošček GamePad je trenutno na voljo v nekaterih Evropskih državah, v prihodnjih tednih pa bo dostopen tudi na drugih trgih. Razpoložljivost je odvisna od posamezne države.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki