marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Samsung z Nike predstavil prenovljeno aplikacijo Nike+ Running za Gear S


05.09.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je v partnerstvu z družbo NIKE, Inc., predstavil posodobljeno aplikacijo Nike+ Running App, namenjeno rabi z novincem Samsung Gear S. Aplikacija Nike+ Running in vgrajena povezljivost Bluetooth in 3G v napravi Gear S prinašata neprekosljivo izkušnjo za vse ljubitelje teka, ki želijo ostati povezani z zunanjim svetom.

»Veseli nas, da lahko svojemu portfelju aplikacij za naprave Gear dodamo še Nike+ Running,« je povedal Chan Woo Park, podpredsednik strateškega oddelka za mobilne izdelke pri družbi Samsung Electronics. »Samsungov Gear S je s svojo ergonomsko obliko, izboljšanimi senzorji, GPS-om ter zaščito IP67 popoln spremljevalec pri športnih dejavnostih. V kombinaciji z aplikacijo Nike+ Running bo tek še zabavnejši, uporabniki bodo lahko med tem svoje dosežke spremljali, beležili in delili s prijatelji.«

Zaradi Gear S in prednaložene aplikacije Nike+ Running lahko pustimo svoje telefone doma in še vedno beležimo pot teka ter spremljamo napredek, razdaljo, hitrost, čas in srčni utrip s preprostim dvigom zapestja k obrazu. Aplikacija ima tudi predvajalnik glasbe in omogoča izbiranje seznamov predvajanja ali skladb s preprostim dotikom na zaslon. Gear S ima tudi vgrajen GPS, ki omogoča tekačem, da spremljajo pot in hitrost svojega teka. Nike+ Running pa tudi poskrbi za moralno podporo naših prijateljev, saj s pomočjo povezave 3G, s katero je opremljen novi Gear S, po Facebooku prejemamo njihova spodbudna sporočila med vadbo.

»Nike+ Running je spremenil pogled ljudi na samostojni trening teka. Tekače motivira, da tečejo dlje, hitreje in pogosteje, ob tem pa beležijo svoje dosežke in jih slavijo s svojimi prijatelji. Prav tako nam pri teku zdaj lahko oddaljeno pomagajo osebni trenerji, kar omogoča komunikacija z Gear S,« je pojasnil Adam Roth, podpredsednik marketinga pri družbi Nike Global Running. »S prihodom Gear S bo v prednostih naše aplikacije uživalo še več ljudi.«

Aplikacija Nike+ Running je od izida leta 2006 številnim športnikom po vsem svetu pomagala pri merjenju razdalje teka, hitrosti in analizi rezultatov, za kar uporablja GPS sistem naprav, na katerih je aplikacija nameščena. Aplikacija ima več zabavnih motivacijskih funkcij, kot so Nike+ Challenges, deljenje fotografij z družbenimi omrežji, avdio komentar teka v živo ter predvajalnik glasbe. Resnejši tekači se lahko pripravljajo na tekme s funkcijo Nike+ Coach, ki ima več programov treninga. V skupnost Nike+ Running je vključena več kot milijarda tekačev po vsem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki