marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Samsung z Nike predstavil prenovljeno aplikacijo Nike+ Running za Gear S


05.09.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je v partnerstvu z družbo NIKE, Inc., predstavil posodobljeno aplikacijo Nike+ Running App, namenjeno rabi z novincem Samsung Gear S. Aplikacija Nike+ Running in vgrajena povezljivost Bluetooth in 3G v napravi Gear S prinašata neprekosljivo izkušnjo za vse ljubitelje teka, ki želijo ostati povezani z zunanjim svetom.

»Veseli nas, da lahko svojemu portfelju aplikacij za naprave Gear dodamo še Nike+ Running,« je povedal Chan Woo Park, podpredsednik strateškega oddelka za mobilne izdelke pri družbi Samsung Electronics. »Samsungov Gear S je s svojo ergonomsko obliko, izboljšanimi senzorji, GPS-om ter zaščito IP67 popoln spremljevalec pri športnih dejavnostih. V kombinaciji z aplikacijo Nike+ Running bo tek še zabavnejši, uporabniki bodo lahko med tem svoje dosežke spremljali, beležili in delili s prijatelji.«

Zaradi Gear S in prednaložene aplikacije Nike+ Running lahko pustimo svoje telefone doma in še vedno beležimo pot teka ter spremljamo napredek, razdaljo, hitrost, čas in srčni utrip s preprostim dvigom zapestja k obrazu. Aplikacija ima tudi predvajalnik glasbe in omogoča izbiranje seznamov predvajanja ali skladb s preprostim dotikom na zaslon. Gear S ima tudi vgrajen GPS, ki omogoča tekačem, da spremljajo pot in hitrost svojega teka. Nike+ Running pa tudi poskrbi za moralno podporo naših prijateljev, saj s pomočjo povezave 3G, s katero je opremljen novi Gear S, po Facebooku prejemamo njihova spodbudna sporočila med vadbo.

»Nike+ Running je spremenil pogled ljudi na samostojni trening teka. Tekače motivira, da tečejo dlje, hitreje in pogosteje, ob tem pa beležijo svoje dosežke in jih slavijo s svojimi prijatelji. Prav tako nam pri teku zdaj lahko oddaljeno pomagajo osebni trenerji, kar omogoča komunikacija z Gear S,« je pojasnil Adam Roth, podpredsednik marketinga pri družbi Nike Global Running. »S prihodom Gear S bo v prednostih naše aplikacije uživalo še več ljudi.«

Aplikacija Nike+ Running je od izida leta 2006 številnim športnikom po vsem svetu pomagala pri merjenju razdalje teka, hitrosti in analizi rezultatov, za kar uporablja GPS sistem naprav, na katerih je aplikacija nameščena. Aplikacija ima več zabavnih motivacijskih funkcij, kot so Nike+ Challenges, deljenje fotografij z družbenimi omrežji, avdio komentar teka v živo ter predvajalnik glasbe. Resnejši tekači se lahko pripravljajo na tekme s funkcijo Nike+ Coach, ki ima več programov treninga. V skupnost Nike+ Running je vključena več kot milijarda tekačev po vsem svetu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki