marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Samsung z naprednejšim vmesnikom za še boljšo uporabniško izkušnjo SMART TV


14.01.2016
Objavil: Dare Gliha

Vodilno južnokorejsko tehnološko podjetje Samsung je predstavilo novo uporabniško izkušnjo Samsung Smart TV z osveženim uporabniškim vmesnikom »Smart Hub« in novim pametnim daljinskim upravljalnikom Samsung. Izboljšave pametne televizije Samsung Smart TV zagotavljajo še bolj enostaven dostop do priljubljenih vsebin, zbranih na enem mestu in z le enim daljincem.

»Svet televizij se nenehno spreminja. Izbire in priključenih naprav je več kot kdaj koli prej, zato moramo ljudem poenostaviti odkrivanje in gledanje vsebine, ki jo želijo in kadar jo želijo,« pravi Won Jin Lee, izvršni direktor Visual Display Business pri podjetju Samsung Electronics. »V letu 2016 Samsungov vmesnik Smart Hub in pametni daljinec prinašata najbolj poenostavljeno, priročno in intuitivno uporabniško izkušnjo gledanja televizije. Ponujata izbiro in učinkovitost, ki jo potrošniki pričakujejo od današnje tehnologije za domače razvedrilo.«

Vmesnik Smart Hub: vse vaše priljubljene vsebine na enem mestu
Novi vmesnik Smart Hub predstavlja odmik od več različnih virov vsebin in naprav do ene integrirane platforme vsebin in storitev. Potrošniki bodo lahko zdaj neopazno preklapljali med linearno vsebino in vsebino OTT kot tudi drugimi povezanimi napravami, vključno z igralnimi konzolami ali predvajalniki Blue-ray. Zaradi prenovljenega vmesnika imajo uporabniki še boljši pregled nad priljubljenimi vsebinami in preprosto izberejo tisto, kar želijo gledati ali igrati. S tem je odpravljena ovira med viri in napravami, povezanimi s televizorjem, kar omogoča toliko hitrejši in enostavnejši dostop do želenih vsebin. Uporabniki si lahko tudi (po meri) prilagodijo svoj lastni vmesnik Smart Hub ter svoje priljubljene vsebine uredijo kar na svojem domačem zaslonu.

Pametni daljinec Samsung: enotni nadzor nad vsemi napravami, priključenimi na televizijo
Pametni daljinec Samsung služi kot enotna kontrolna enota za skoraj vse naprave, priključene na pametno televizijo Samsung Smart TV in tako odpravlja potrebo po več daljinskih upravljalnikih. Za televizor z več kot tremi zunanjimi napravami, ki so v povprečju priključene, pametni daljinec združi več daljinskih upravljalnikov v eno celostno napravo. Nov pametni daljinec je zgrajen na platformi Tizen in, zahvaljujoč samodejnemu prepoznavanju vira, omogoča hitrejši in enostavnejši dostop do zabave. Hitro prepozna naprave STB, OTT, predvajalnike Blue-ray, igralne konzole in druge naprave, priključene na televizor. Tako uporabnik potrebuje zgolj eno napravo za nadzor celotnega sistema za domačo razvedrilo.

Laboratorij uporabniške izkušnje Samsung: v iskanju tistega, kar si uporabniki resnično želijo
Nova pametna televizija Samsung Smart TV z nadgrajenim vmesnikom Smart Hub je bila deloma razvita v Samsungovem laboratoriju uporabniške izkušnje v Silicijevi dolini. »Uporabnikom smo želeli ponuditi novo vrsto izkušnje, ki temelji na integraciji TV v živo s storitvami oddajanja in drugimi viri vsebin,« je dejal Chris Turkstra, podpredsednik omenjenega laboratorija. »Nič več ne boste potrebovali več daljincev za nadzor posameznih naprav. Vse, kar potrebujete, je ena pametna televizija Samsung Smart TV.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki