marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

članki

Samsung, Xiaomi, Oppo in Vivo ponovno zaganjajo proizvodnjo v Indiji


13.05.2020
Objavil: Dare Gliha

Po tem, ko je Indijska vlada v Marcu uvedla vsedržavno karanteno in posledično zaprla proizvodne obrate, se sedaj ti ukrepi počasi rahljajo. Tako so odprtje in ponoven zagon proizvodnje že napovedali pri Samsungu, Xiaomiju, Oppu in Vivu.

Iz Indijske podružnice Samsunga so sporočili, da so že pričeli s proizvodnjo mobilnikov v obratu v Noidi, vendar zaenkrat še v omejenih zmogljivostih. Xiaomi je ravno tako sporočil, da je njihov partner Foxconn dobil zeleno luč za zagon proizvodnje v obratu v Andhra Pradeshu. Z zagonom se ravno tako spogledujejo pri Oppu, pri Vivu pa so sporočili, da trenutno obratujejo na 30 % zmogljivosti.

April je bil en izmed najtežjih mesecev za proizvajalce mobilnih telefonov v Indiji, saj je kar nekaj analitikov ugotovilo, da v državi ni bilo razposlanih pametnih mobilnikov. Predvideva se, da bo tudi v Maju razposlano omejeno število mobilnikov, zelo slabo pa bo tudi celo drugo četrtletje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki